Bobobo 0 Napisano 22 Sierpnia 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 22 Sierpnia 2019 @Bobobo wyciągneła się słońce powinno być od początku, ale stary teraz nic nie zdziałasz bo sezon się powoli będzie kończył 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 22 Sierpnia 2019 @Bobobo tak jak Tester pisał sezon się powoli kończył będzie więc to raczej nie ma sensu, chyba że byś ją trzymał jakiś czas potem do boksa pod lampę wstawił, gdzieś do połowy października i już nie będzie co trzymać roślin bo przymrozki czyli jakieś 7 tygodni jeszcze może potrwać sezon uprawy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobobo 0 Napisano 22 Sierpnia 2019 To jest AK automat to co myślicie ze wynieść na outdoor nie ma już sensu jest to moja 1 roślinka wiec wiecie Panowie dzięki za porady @Tester @Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 22 Sierpnia 2019 @Bobobo no nie ma bo zaczął by kwitnąć gdzieś pod koniec września zaraz był by październik i pozamiatane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobobo 0 Napisano 22 Sierpnia 2019 Dziekuje za pomoc.Buszek z wami! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 22 Sierpnia 2019 @Bobobo boksa klep może @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 22 Sierpnia 2019 Szczerze? Nie mam nic przeciwko do osób które zaczynają, chcą mieć coś swojego z własnej hodowli. Również nie mam nic przeciwko, że piszesz na forum z zapytaniem, po to ono jest, po tą są na nim osoby, które chętnie pomogą, ale... No właśnie i tu jest to "ale".. Powiedz mi, jak można nie znać podstaw uprawy jakiejkolwiek rośliny? Przed tym jak włożyłes je do ziemi, czytałeś chociaż jeden artykuł co to jest i czym to się je? Wydaje mi się, że nie a szkoda, bo raczej nic Ci z tego nie wyjdzie..Ewentualnie wrzucaj pod lampę i to szybko ??? Również szybko poczytaj sobie podstawy uprawy Marii. Nie piszę tego po złości, tylko żebyś ogarnął co jest do czego. Wiele można wyczytać, wiele można nauczyć się na błędach innych. Zapamiętaj! Żadna roślina nie urośnie Ci bez słońca lub jego imitacji, dwutlenku węgla oraz wody! (Fotosynteza) Czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj! Wiele jest odpowiedzi na twoje pytania, wystarczy wpisać zapytanie i masz od A do Z. Następnym razem będzie o niebo lepiej ? Pozdrawiam, ====<~~~ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) @Mr.Squn dokładnie trochę trzeba poczytać ja pamiętam pierwsze swoje nasionko to jak wyszedł kiełek to kiełkiem do góry nasiono dałem, kiełek szedł w stronę ziemi a ja go ciągle wyciągałem, aż zdechł ? ? ? Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Cedzik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 ja bym wywalil na out w malej donicy 6 l i czekal chyba ze kupisz boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach