Lady Green 2,129 Napisano 5 Czerwca 26 minut temu, Prepers napisał: @Lady Green Ja jestem jak Romeo, pisze bajki, żeby kwiat rozwinął swoje wargi, aby mój banan wpuścił trochę pyłku 🤣 Czyżbyś sugerował że Twoje chore teksty to tez nie Twoja wina tylko środowiska? 🤔 A moze Cie przeceniam? Jpd... Chory świat. 🙄 Pytania oczywiście retotyczne, bez odbioru. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @Lady Green Japierdole... Wszystko psujesz, jakbym ci teraz na wszystko odpowiedział, to nie byłoby tego znaku "?", I czar by prysł, a tak sama musisz dojść do tego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Czerwca 🙂 Chetnie posłucham opinii ile wyjdzie łącznie, w boxie czuje się jak w dżungli 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Czerwca 440 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Czerwca @WBB tu się na bank pomyliłeś o dużo Ale zapisze Pamiętaj że tu jest 1.44m2 powierzchni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Czerwca i ich tam jest 6 a nie 4? 680 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Czerwca @WBB tak 6 Takie zdjęcia ciężko ująć, bo dark Jack 1.50/1.60m przy samej lampie Reszta nie jest tak wysoka prócz tej w lewym górnym rogu, podstawione są troche Muszę zmierzyć dokładnie Jacka bo to moja pierwsza tak wysoka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Czerwca A i Ty masz tego Zeusa 480W pro.... ciekawe ile ja bym na tym wycisnął 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Czerwca To 45 dzień roślin, myślę że mogą dojść szybko 70 do 80 dni @WBB pomyśl, ile by wyszło na mineralu @WBBKup sobie taniego Marsa hydro, albo spider farmera 2.85umol/j będziesz miał to samo tylko taniej Odrazu różnice poczujesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Czerwca @Prepers ja przy pierwszej próbie nie odczułem jakiegoś większego przyrostu wagi na mineralu. Porównywalny wynik jak z BioBizz. No ale jak zobaczyłem pestki to olałem suki i już ich tak nie rozpieszczałem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Czerwca @WBB Ja mam dostęp do różnego palonka, na różnych nawozach, ale smakuje mi najbardziej chyba moje, i się boje przeskoczyć z biobizza na co innego Bo to potem dajmy 80 dni w pizdu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Czerwca @Prepers no drugiego takiego konesera/melomana to u nas nie ma. Mi wystarczy jak mi po buchu wykręci ryja i czuję smak prawdziwej gandzi, nie siana 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Czerwca @WBB A weź palę jakiegoś bio tabsa, właśnie wygląda ładnie a zalatuje jakimś sianem, muli, chujowe jest... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Czerwca @Prepers może suszone chujowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,328 Napisano 6 Czerwca Moje jaranie też na biobizz wychodzi bardzo dobre. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Czerwca @WBB chuj wie, nie dociekam, autopoty+biotabs w sumie nie amatorska ręką, ale cały czas lipa dla mnie jakaś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Czerwca Skręciłem lampę na 75% dopiero, mam wrażenie że za każdym razem, jak wchodzę do boxa są większe. Ciekawe odmiany, i ciekawe zapachy wiem że będę zadowolony 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 6 Czerwca Wysoki box i dobra lampa robia robote🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,328 Napisano 6 Czerwca @Prepers piękny widok 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Czerwca @moonka Przewaga dzięki technice xD @WymiataczMega No już przestałem chodzić często do boxa, ale przy tym rzucie siedzę jak głupek wpatrzony w topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach