WymiataczMega 2,321 Napisano 5 Czerwca @Prepers nie mów które to,bo mi żona następny grow każe cały namiot tego posadzić 🤦 haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 5 Czerwca 57 minut temu, WymiataczMega napisał: @Prepers która to odmiana taka?😅 @WymiataczMega zobaczysz niedługo po wypaleniu acapulco co się dzieje. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 5 Czerwca @Lady Green wścieklizna macicy jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @WBB pewnie w domu wszystkie krzesła mokre xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 5 Czerwca @Lady Green liczę na to 🤗🥰 dawno sativy nie konsumowałem Psychopaci cię zamęczą haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 5 Czerwca @WBB macicy? 🤔 Ty weź może poczytaj jednak troche... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 5 Czerwca @Lady Green tak się mówi 🙂 Ja już wszystko przeczytałem.... jestem prawie jak ginekolog 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 5 Czerwca @WBB ucz mnie🤤 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 5 Czerwca @WymiataczMega Ty wskakujesz na fotel czy LadyGreen zrobimy przegląd podwozia? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 5 Czerwca 12 minut temu, WBB napisał: @Lady Green tak się mówi 🙂 Pierwsze słyszę ale wierzę na słowo 🙂 Ja przeglądu nie potrzebuje, poza tym mam swojego prywatnego serwisanta, plomby założone itd itp. 😉 Jak po wczorajszym masażu? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 5 Czerwca @Lady Green możemy spróbować zhakować ten pas cnoty tak żeby śladów nie było 🙂 Nie było masażu.... nie pojechałem wcześniej.... zarobiony byłem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 5 Czerwca @WBB pas niewygodny, "plomby" to w głowie mam, a ich nie dasz rady zhakować. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 5 Czerwca @Lady Green a to najcięższy przypadek.... trzeba by użyć narzędzi typu "Kocham Cię, jesteś piękna itd" a to i tak nie gwarantuje sukcesu. Chyba nie podejmiemy się tej roboty 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 5 Czerwca @WBB dokładnie tak jak mówisz. 👍🏻 Ale Wymiatacz może nie ma takich blokad. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @WBB Można jeszcze pójść na skróty, i pomachac pełnym portfelem przed twarzą, albo odpalić Ali express, i powiedzieć żeby sobie coś wybrała, ale to też nie zawsze gwarantuje sukces xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 5 Czerwca (edytowane) @Prepers serio? 🙈🤣 Pewne rzeczy są bezcenne, wsadźcie sobie do butów te Wasze portfele, będziecie wyżsi. 😊 Lepiej jak usunę troszkę. 🙈 Edytowane 5 Czerwca przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @Lady Green Niby masz poczucie humoru, ale nie zawsze żart łapiesz 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 5 Czerwca No... masz rację... Ale to nie moja wina tylko środowisko mnie taką ukształtowało... 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @Lady Green Ja jestem jak Romeo, pisze bajki, żeby kwiat rozwinął swoje wargi, aby mój banan wpuścił trochę pyłku 🤣 Kurde wyjebalo mi niedobory calmag, a mianowicie plamy na liściach trochę rdzawy kolor, waliłem cal mag duże dawki praktycznie co podlanie, 1,5ml/l nie będzie za dużo na niedobory? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 5 Czerwca @Prepers tego CalMaga to niektórzy prosto z butelki pod krzak leją... A z żartami z LadyGreen to ja wiem najlepiej kiedy spierdalac 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach