Prepers 1,406 Napisano 3 Czerwca @Boczelli Doinwestuje namiot, w panel sterujący i konkretny wyciąg, podczas grow tego nie chce robić poprostu, bo mam kilka fajnych pomysłów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 3 Czerwca @Prepers to nie zmieni problemu z czestym podlewaniem. Ewentualnie wieksze donice lub mniejsze rosliny by pomogly 😅 tutaj sam mowiles ze korzenie juz wychodza dolem, no to jak donica jest wypelniona na maxa korzeniami to i pije duzo i szybko. Nic tylko sie cieszyc, ale i roboty duzo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Czerwca @Boczelli Nie minelo 24h jak wypiły po 2.3l, i zmieni problem, bo tego tyczyć będzie się przebudowa, doniczki 15l, nowy wyciąg jak najmocniejszy z panelem sterującym, łatwiej mi się ciepłego powietrza będzie pozbyć, i namiot 150x150, to wszystko przede wszystkim dla wygody, bo roślin nadal będzie 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 3 Czerwca @Prepers na 150x150 to i ta lampa taka super juz nie bedzie. Zrobisz jak uwazasz. Ja bym szedł w jakies automatyczne podlewanie, bo lac tyle i tak czesto to jakas masakra 🤯 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Czerwca @Boczelli Jak mi wyjdzie znowu jakość poprzednich grow, to chce zostać na bio bizzie, a tego nie podepniesz do niczego chyba że masz pomysły jakies Mam plagę muchówek w boxie, jadę jutro po te żółte lepy, i ustawiam wiatraczek w stronę ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 1 godzinę temu, Prepers napisał: @Boczelli Jak mi wyjdzie znowu jakość poprzednich grow, to chce zostać na bio bizzie, a tego nie podepniesz do niczego chyba że masz pomysły jakies Mam plagę muchówek w boxie, jadę jutro po te żółte lepy, i ustawiam wiatraczek w stronę ziemi Ja mam ustawiony aktualnie mieszak na donice od dołu, podlewanie murowane wieczór + rano wróciłem teraz z pracy to taką kurwa susze mają że zabieram wiatrak zbyt szybko paruje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 3 Czerwca @Prepers prosta sprawa. Podlewasz z reki 1x w tygodniu z nawozami tylko w duzych dawkach no ewentualnie 2x w tyg. A przez pozostale dni w wode zasilaja roslinki autopoty, blumaty czy tam jakis inny system. Moim zdaniem duzo mniej pracy i warte swieczki. muchówki? To chyba ziemiorki predzej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 3 Czerwca @Boczelli ja tak obecnie podlewam i blumat zapewne nie zdazy sie za duzo nakapac miedzy moimi podlewaniami😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Czerwca Siema, siema 😉 Auto dark Jack przekracza 150cm, co chwile podstawiam resztę, purple bannana punch już widzę że ponad 100 będzie, przy pierwszej 85/90 pyklo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Czerwca Kuśka mi staje jak wchodzę do pokoju, raz że piękne zapachy, a dwa że to musi być afrodyzjak, nawet o babie nie myślałem wchodząc podlewać Idę jeszcze raz naprawdę, a jak kogoś interesuje to Lemon cherry, albo purple tak działa, tylko że wcześniej miałem purple, i tak nie działał więc zależne też może być od genu, ale będę ruchał....!!!!! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Czerwca A to idzie na ruszt 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,324 Napisano 4 Czerwca @Prepers co mordo po wypłacie jesteś? Że ruchanie w planach? 😉✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @WymiataczMega Zapach tak na mnie wpływa z boxa, a na kurwy nie jeżdżę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca Piękne sa, i pięknie pachną 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 5 Czerwca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @Lady Green Jak dziecko sie cieszę jak do pokoju wchodzę, naprawdę chyba najpiękniejsze zapachy jakie czułem, a w dodatku afrodyzjak o ile to możliwe Mnie sam zapach podnieca bez żadnych jaj to piszę 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,324 Napisano 5 Czerwca @Prepers która to odmiana taka?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @WymiataczMega niewiem, nie jestem pewien chyba purple banna punch, albo Lemon cherry cookies, bo je najbardziej czuć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 5 Czerwca Placebo... żeś se wkręcił, że jak powoniasz to Ci staje i tak jest 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @WBB A może, ale napewno zapach jakoś działa na zmysly mówię ci, może pobudza lekko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach