Prepers 1,406 Napisano 29 Kwietnia @nwordslayer Ja robiłem tylko fast budy, i przy mocnej lampie, ale przy takich doniczkach nastawialbym się minimum 50 z rośliny Mówię ci będzie w najgorszym wypadku 75 z 2 roslin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 29 Kwietnia @Prepers miejmy nadzieje, lekko odjebałem ale ogolnie staram sie dawać in dobre warunki, wiec zle nie maja ze mna Wazne by miec swoje na jakis czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Kwietnia @nwordslayer skończ pierdolić chyba nie masz co jarać, że tak marudzisz, rośliny odbiją, a co palić też bedziesz miał, zluzuj majtki ziomek chyba w życiu masz dużo stresu xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 30 Kwietnia @Prepers no właśnie stresu nie mam ,ale jarać to od jakiegoś czasu nie mam co jak plug się wykruszył haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Kwietnia @nwordslayer napisz mi na priv jaki region jesteś, jak nie mam daleko to ci podrzucę cos, oczywiście za darmo jak przepis nakazuje @nwordslayer Zapalisz, i ci przejdzie 🤣🤣🤣 To z braku trawy pewnie ta panika xD 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 30 Kwietnia @Prepers nie wykluczam że z braku może być ten lek o dziewczynki haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Kwietnia @nwordslayer wschód czy zachód Niemiec? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 3 Maja Tak wyglądaja panienki po 3tyg od wykiełkowania: 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 5 Maja Po średnio udanym fryzjerze ładnie odbił blue cheese (23 dni od wykiełkowania) Myślicie żeby coś przycząć albo jakoś inaczej zrobić im trening? Bo nie chce by rozrosły się do góry Oraz pytanie czy nie zacząć już troche obniżać wilgotności, bo cały czas jest na poziomie 75+ a higrometr jest w miejscu w miare miarodajnym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Maja @nwordslayer Zbiłeś je w sałaty 🙂 Za duzo światła chyba miały, ale to nic nie szkodzi, poprostu nie wyciągną się tak do góry, teraz utnij troszkę liści z dołu, i tak ci tam światło nie dojdzie, i jak niema jeszcze preflowerow trzymam się zasady 3 liście ucinam max jednej roślinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 6 Maja @Prepers myslisz zeby im zmienic faze np. na 16/8h zeby sie lekko wyciagnely? Potem utne pare listkow u dołu bo w sumie racje marnieją tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Maja @nwordslayer Nie, będą niższe kompaktowe, ale gdy ja zbiłem swoje rośliny w sałaty, były nie znacznie wagowo plony mniejsze, ale mniej popcornu, muszę jeszcze trochę roślinki pouprawiac żeby potwierdzić moją tezę, ale te mniejsze zbite, i małe były lepsze, od tych kolosów Są zdrowe, i mają dużo liści pewnie wyjdą ładne krzaczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 8 Maja Siemka, dzisiaj przychodze z przykrą informacją, nie wiem co sie stało ale orion padł (no ajk widać na obrazku). Macie jakiś pomysł jak go naprawić czy w ogóle się da 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach