grzybiarz 7 Napisano 3 Czerwca (edytowane) Dzisiaj przyjdzie mi nowe urządzenie do mierzenia PH, wydaje mi się że aktualne jest popsute. Bo to jak dla mnie ewidetnie wyglada jakby azotu jej brakowalo, mimo że dalem jej azotu to i tak go nie przyjela, wciąż jest jasna, jak dla mnie wniosek => ph jest zwalone => miernik jest zwalony. Zobaczymy wrzuce aktualizacje pozniej jak przyjdzie, jak nie przyjdzie dzisiaj to jutro wrzuce aktualizacje. Edytowane 3 Czerwca przez grzybiarz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybiarz 7 Napisano 4 Czerwca no i się wydało, 7.5 ph na jednej 7ph na drugiej, nowy miernik ph jest o wiele lepszy. Obniżyłem zobaczymy co z tego będzie. Chociaz według tej tabelki co byla tu na forum, azot powinna przyjmowac mimo takiego ph.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 4 Czerwca (edytowane) @grzybiarz bardziej wydaje mi sie tu problem z chlorofilem od poczatku-wada genetyczna tzw. Żółtek. Zle ph tez na pewno nie pomaga jej sie rozwijac. Braki azotu na tak wczesnym etapie raczej nie wystepuja i wygladaja troche inaczej Edytowane 4 Czerwca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybiarz 7 Napisano 4 Czerwca @Boczelli co byś zrobił na moim miejscu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 4 Czerwca @grzybiarz wyjebal i zasadzil nowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybiarz 7 Napisano 5 Czerwca Nowe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 5 Czerwca @grzybiarz dobra decyzja 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybiarz 7 Napisano 11 Czerwca (edytowane) ta amnesie stara wywalilem na dwór, posadzilem między maliny i olalem ją i odbila. Dziwne rzeczy. Wyglada jakby sciezke bojowa przeszla. skywalker wyparowal - moja uderzyla w talerzyk i wypadlo nasionko i gdzies przepadlo, takze chuj z nim. amnesia zaczela kielkowac, a melonade rutz jeszcze nie. Edytowane 11 Czerwca przez grzybiarz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybiarz 7 Napisano 6 Lipca temat mozna zamknac, wszystko slimaki wpierdolily 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach