Robson 10 Napisano 9 Kwietnia 2 godziny temu, WymiataczMega napisał: @Lady Green ależ dociekliwa😉 Haha A no jest ja pierdole muszę się nawrócić.Bóg śle posłańców he he ta niech pilnują co dobre 😂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Kwietnia 2x zostałam rozproszona i 2x znikła mi wiadomość którą pisałam... Tak więc też uznam to za znak od Boga 😉 i już zamilknę. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 9 Kwietnia @Lady Green ten temat jest nawiedzony.... ja na 3 razy jednego posta pisać musiałem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Kwietnia Do Częstochowy na kolanach musimy się chyba wybrać... prosić o łaskę i wybaczenie... 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 9 Kwietnia Ale wy macie jazdy 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 12 Kwietnia Ha ha ha no niezła jazda a tu mam 110 dzionek i jeszcze nie gotowa eh🥹🥹 A do Częstochowy to nie polecam kolega kiedyś poszedł i tak go olśniło że przez trzy miesiące nikogo nie poznawał.He he jak kto chce😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 12 Kwietnia (edytowane) 4 godziny temu, Robson napisał: A do Częstochowy to nie polecam kolega kiedyś poszedł i tak go olśniło że przez trzy miesiące nikogo nie poznawał.He he jak kto chce😁 Coś w tym może i jest... 🤔 Ja byłam kilka razy na wycieczce szkolnej w liceum ale na szczęście dzięki Bogu za każdym razem jakimś dziwnym trafem zamiast w kościele lądowałam z koleżankami w okolicznych barach... U niektórych z nich pomimo tego faktycznie występowały jakieś krótkotrwałe problemy z pamięcią. 🤔 Chyba... nie pamiętam... 🤷🏻♀️ Strach pomyśleć co by było gdybyśmy posluchały nauczycieli i poszły tam gdzie kazali... 👀 Edytowane 12 Kwietnia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach