wojtas22 5 Napisano 6 Kwietnia Siema. Mam panel led bloom i weg a w boxie 4 rosliny w tym jedna zaczyna juz kwitnąć pozostałe potrzebują jeszcze czasu czy mogę przełączyć panel na bloom plus weg bo nie wiem czy dla tych pozostałych 3 roslin nie zaszkodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,230 Napisano 6 Kwietnia @wojtas22 nie znam tej lampy. Raczej nie zaszkodzi 🤷 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 5 Napisano 7 Kwietnia @wojtas22 Wydaje mi się że zaczyna powoli kwitnąć bo pojawiają się małe włoski. Trochę dziwne że wchodzi w stan kwitnienia przy oświetleniu 18/6 odmiana feminizowana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Kwietnia @wojtas22 jak automaty to normalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 5 Napisano 7 Kwietnia Wstawiam zdjecie panelu jak za to cenę to nie wymagam rewelacji ale widzę że daje radę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 943 Napisano 7 Kwietnia Skoro masz przełączniki blom Veg a kwitnie dajesz na blom i tyle ,jak sama kwitnie to chyba auto masz nie sezony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 5 Napisano 7 Kwietnia To jest ta sama odmiana co teraz zaczęła kwitnąć. Przez prawie 3 tygodnie trzymałem na parapecie zanim nie dostałem growbox aktualnie ta odmiana jest juz 7 tygodni i zaczęła kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Kwietnia @wojtas22 Siema mój ziom miał taką lampę. Na veg wciskał tylko veg a na bloom miał wciśnięte dwa veg i bloom żeby cała moc z siebie wycisnęła . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 943 Napisano 7 Kwietnia Dla tego na początek Sprzęt później kiełkowanie też kompletowałem sprzęt w trakcie uprawy i wiem że to jest błąd dla mnie nie ma sensu startował bym z druga pestka a ta dał na parapet jest mała dużo z niej nie będzie ale twój wybór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 5 Napisano 7 Kwietnia Fat banana auto od samego początku wygląda słabo ktoś wie co z nią może być nie tak ? Pozostałe roślinki zdrowe. Ogólnie wrzuciłem zdjecie całego boxa byście mogli zobaczyć w jakich warunkach rosną. Dodam jeszcze że mam problem z meszkami byłem w growshopie i kupiłem taki specyfik zużyłem już prawie cały ale do końca nie mogę wytępić. Próbowałem też czosnek ale też mało skuteczny może ktoś ma jakieś inne sposoby żeby się tego pozbyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach