wilga9992 0 Napisano 5 Kwietnia Witam, czy taka oto lampa led nada się na doświetlenie moich roślin? Nie znam jej parametrów, jeśli mogę to w jakiej odległości od roślin? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 5 Kwietnia (edytowane) Jak masz słońce to możesz próbować albo są listwy specjalne z czerwonym światłem i uv Edytowane 5 Kwietnia przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilga9992 0 Napisano 6 Kwietnia W jakieś odległości mogę ją dołączyć? Może być blisko rosliny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 6 Kwietnia W tej co lampa wystarczy ona ma za doświetlenie robić tylko poczytaj o kolorze światła ja używałem czerwonego zanim lampy ruszyły i przed zgaszeniem na pół h a teraz świece samo UV 0.5h w południe czasu namiotowego🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilga9992 0 Napisano 6 Kwietnia Trochę lipa bo muszę ją załączać sam guzikiem, więc nie opanuje włączania przed lampa, o kolorach poczytam, ta lampa ma niebieskie i różowe diody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 7 Kwietnia Właczenie robisz zawsze na on dajesz czasomierz i problem znika @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 7 Kwietnia Dokładnie. Programator czasowy jest niedrogi a ułatwia życie growerom. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilga9992 0 Napisano 7 Kwietnia Hehe, mam programatory 😉 po prostu przy załączeniu prądu trzeba odpalić sterownik ręcznie(nie jest to przelacznik bo lampa ma wbudowany timer 3h 8h 12h, chyba że zrobię ją na krótko, narazie świece jak tylko wstane I obserwuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach