wruszka 17 Napisano 17 Kwietnia Większość dzieci zdrowo rośnie ale 3 z nich maja jakiś problem opadają im listki wczoraj nawilżacz podniósł trochę mocno wilgotność i wtedy to się stało dzisiaj tez zauważyłam że u jednego trochę żółkną listki na końcu 😞 co zrobić ? I czego może to być przyczyną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 17 Kwietnia Ile tam jest różnych odmian? I tak będzie do końca... jedne mniejsze, drugie większe, jedne będą żółte, następne prawie czarne. Najwygodniej mieć wszystkie takie same jak w takiej ilości. Nawóz z ziemi może je lekko klepie... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 18 Kwietnia Dużo odmian mamy bo dostaliśmy dość sporo gratisów i postanowiliśmy wszystkie wypróbować od razu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 8 Maja Dawno nas tu nie było… czas na update roslinki są już w docelowych donicach zgodnie z waszymi podpowiedziami aby zalecenia producenta odzywek dzielić na pół włożyłam po 1 tabsie do każdej donicy Do ziemi zastosowałam supermixa od plagrona około 10g na doniczkę listki spryskane boom boom spray niektore listki mi żółkną … pożywki zastosowane dzisiaj wiec zobaczymy co się wydarzy trening lst bez przycinania głów 🌳 Stefan również pracuje z nami w ogrodzie 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Maja @wruszka te doniczki maja dziury od spodu? Orgatrex masz w zestawie? Podsyp im tej ziemi do pelna, nie zaluj. Za pozno przesadzone i za pozno na lst one juz kwitna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Maja @wruszka O kurwa, ale tango naprawdę już szkoda prądu moim zdaniem, automaty sadz odrazu docelowo do doniczek, a jeszcze je postresowalas lst. Na twoim miejscu zacząłbym od nowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Maja Nie wygląda to najlepiej 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Maja @Mr.Green Wygląda to tragicznie, szkoda czasu, i prądu 🙂 Jak nie będzie przesadzać, i lst odpierdalac przy kwitnieniu to następnym razem jej wyjdzie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 8 Maja Eh …. Dosypiemy im ziemi odwiązać je teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 8 Maja @wruszka Weź je wyrzuć i od nowa trzeba humor sobie poprawiłem tymi roslinami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 8 Maja (edytowane) Ktos tu sie porwal na gleboka wode a w wodzie wir... Wywal to wszystko do kosza i zacznij od nowa z mniejsza iloscia roslin bo bedzie to latwiejsze do ogarniecia i nauczenia sie podstaw uprawy Edytowane 8 Maja przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Maja (edytowane) @wruszka bylo czesciej na forum zagladac... to moze bysmy cos zaradzili, teraz to juz lipa Edytowane 8 Maja przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 8 Maja Wiem wiem… Ale ze już całkiem z nich nic nie będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Maja @wruszka no cos tam zawsze bedzie ale niewiele w porowwaniu co by mogło byc przy tym sprzecie. Porosly same karly, wiec ewidentnie cos zjebalas konkretnie po drodze. A ze nie zdawalas relacji to nie wiadomo co i będzie ci ciezko wyciagnac wnioski na przyszlosc. Chociaż ja mam dla ciebie jeden i chyba juz to wspominalem w tym temacie. Sezony, nie automaty na poczatek. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 8 Maja Największy błąd za późno przesadzone to na pewno …. Nic to zobaczymy co z tego wyjdzie 🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 9 Maja @wruszka Wywal to będzie dobrze jak ci 5 g z rośliny wyjdzie, będzie chujowa jakość, jakbyś cbd jarala prawdopodobnie, a rachunki i tak przyjdą, zaufaj wywyal zasadz docelowo odrazu w doniczce, i odpuść lst, albo zrób to przed kwitnieniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 10 Czerwca Cos tam wyrosło ale niektóre pożółkły liście .. pH wzrosło do 8,5 czym je unormować najlepiej @Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 10 Czerwca @wruszka 8.5 jest ph ziemi czy runoffu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 10 Czerwca @wruszka A skąd takie pH? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wruszka 17 Napisano 10 Czerwca (edytowane) Ziemi pH Edytowane 10 Czerwca przez wruszka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach