WBB 2,115 Napisano 19 Kwietnia 9 godzin temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał: tworzy 'ukośne' międzywęzły ja chyba swoją muszę pokazać bo też zamiast równo po 2 pędy wypuszczać ona raz z lewej, raz z prawej wypuściła.... i się zastanawiałem czemu to tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 19 Kwietnia 3 godziny temu, WBB napisał: ja chyba swoją muszę pokazać bo też zamiast równo po 2 pędy wypuszczać ona raz z lewej, raz z prawej wypuściła.... i się zastanawiałem czemu to tak Geny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 19 Kwietnia @Grzechoczący Grzechotnik Mam taki zamiar zostawić jeszcze, zobaczę co z tą drugą i wtedy dopiero przesadzę 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 21 Kwietnia Siema Tak prezentuje sie po przesadzeniu Train wreck dzien 18 A cloudwolker dzien 4 jak widać rośnie prawidłowo. Jak myślicie która na ten moment zostawić i która ma większy potencjał ? 7 maja ostateczne przesadzanie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 21 Kwietnia Godzinę temu, Katastrofedens napisał: Jak myślicie która na ten moment zostawić i która ma większy potencjał ? nie rozumie pytania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 21 Kwietnia @Kibic no tak trochę Chodzi o to która będzie miała większą stabilność genetyczna i nie wywinie dziwnych numerów 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 21 Kwietnia Ciężko cokolwiek stwierdzić po dwóch listkach 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 21 Kwietnia @WymiataczMega no wiesz są bitach eksperci co po samej pestce wiedzą co tam siedzi 🤣🌱 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 21 Kwietnia @Katastrofedens to nie mogą być obydwie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 21 Kwietnia @WymiataczMega nie mogą jest jeden auto pot i drugiego nie będzie 😅 a nie mam czasu chodzić i odlewać co 2-3 dni potem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 1 Maja Siemanko A więc nadszedł czas na podjęcie decyzji którą Panią wybieramy do 15l zbiornika Ta największa jest już trochę głodna i niestety trochę się przesuszyła ze względu na wyjazd, mała też 😅 Na Train Wreck widać że rośnie prawidłowo musiał bym odsłonić środek tam dużo fajnych nowych pędów już idzie ku górze 😁 Jak myślicie jak bym wyłączył wentylację i kupił worek co2 zdało by to egzamin ?😄 Train Wreck dzień 28 Cloudwolker dzień 14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 1 Maja @Katastrofedens mala wyglada na przelana a duza na przenawozona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 1 Maja @moonka teraz nie ma to znaczenia jednak i tak idzie do wyrzucenia a potem sadzę do 15l donicy nawozy jak w instrukcji potem autopot start i tyle 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 1 Maja A więc padł wybór na Cloud Walker druga idzie do innego właściciela. Ziemia 50/50 perlit Nawozy według tabeli Bio tabs na koniec spryskane boom booom i dałem 1.5 tabsa najwyżej coś się dołoży później 🦖 Powinna się podnieść po ostatnim tygodniu 😅 jak już stres dla roślinki to jeden dobry, mam nadzieję że szybko odbije 😅 za tydzień około odpalam autopota 🦖 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 1 Maja @Katastrofedens będzie dobrze, odbije szybciutko. 👍🏻 Ale z tą siatką to się chyba trochę pospieszyłeś... 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 1 Maja @Lady Green ona tak do przymiarki była 😁 nowa nie wiem jakie oczka i jak się zachowa i widzę że trzeba już ją ulepszyć trochę ale na to mam czas 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 7 Maja Siemanko Zaczynamy dzień 20 w sumie to bez zmian rośnie. Autopot odpalony. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 14 Maja Siemanko Dzień 27 Czas na cotygodniową aktualizację 🦖 4 dni temu został wykonany toping niepozostaje nic innego jak czekać dalej 😅 tabsy zaczynają działać bo widać że idzie w ciemna zieleń 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 20 Maja Witam wszystkich w tym 33 dniu życia CloudWalker Dzisiaj został użyty oprysk z Boom Boom spray 🦖 trochę wilgotność szaleje jaki polecacie pochłaniacz wilgoci ? Jak myślicie kiedy zrobić fryzjera ? Myślę za tak max 2 tygodnie przełączymy 🎈 lampa chodzi na 25%(75w). 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 23 Maja Dzień 36 Mały fryzjer przełączone na 12/12 🦖 Pat taktyczny 🌩️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach