D.R.H.S. 60 Napisano 2 Kwietnia Witam wszystkich, ten sezon dopiero się zaczyna. Dzisiaj wykiełkowałem 3 nasiona z Anesia Seeds - Slurricane, Dankberry i Future Island. Mam automaty w rezerwie, jest na nie za wcześnie. Wyhoduję go w szklarni, normalnej glebie ogrodowej. Użyję kombinacji nawozów organicznych i mineralnych. Zajmuję się ochroną roślin poprzez profilaktykę, aplikuję do gleby algi Pythium oligandrum. Ponieważ nie potrzebuję dużego plonu, stosuję technikę "mainlining". I oczywiście ciemnienie, aby kwiaty prawidłowo dojrzewały. Wszystkie zapytania mile widziane. Pozwól mu rosnąć. Google translated:) 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 6 Kwietnia @D.R.H.S. powodzenia, daj jakies zdjecia 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Nie ma jeszcze wiele do pokazania😄, ale na pewno coś dorzucę. Edytowane 6 Kwietnia przez D.R.H.S. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 11 Kwietnia Salvia Divinorum-matka. Klony do gleby na początku maja 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 30 Maja (edytowane) Tegoroczna próba mainliningu. Przepełnienie to mój problem w folio. Jest jeszcze dużo czasu, planuję lightdep około 7 lipca. Za dużo pracy, a za mało czasu na zabawę... Edytowane 30 Maja przez D.R.H.S. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 12 Lipca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 14 Lipca 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 22 Lipca Tydzień później. Banana punch auto. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 14 Sierpnia Zdjęcia z dnia dzisiejszego. Wygląda dobrze, zaczynam czekać na pleśń. Zapładniam Biobizz whole cat do kwitnienia. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 14 Sierpnia @D.R.H.S. Bardzo ładnie 💚. Kot ma cień 😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 14 Sierpnia 39 minutes ago, WymiataczMega said: @D.R.H.S. Kot ma cień 😊 Tak, dlatego ją uprawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 9 Września Zebrałem około połowy po 8 tygodniach kwitnienia, resztę pozwoliłem dojrzeć lub spleśnieć. Mam już dość na cały rok. 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 10 Września @D.R.H.S. ładne topy jak na outdoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 10 Września 3 hours ago, Tester said: @D.R.H.S. ładne topy jak na outdoor Nie są jeszcze dojrzałe, zajęłoby to jeszcze dwa tygodnie, ale przy tej pogodzie spodziewam się więcej pleśni. Zostawiłem około połowy do dojrzewania, więc poczekam i wyślę zdjęcia za dwa tygodnie. Okazało się, że trochę "foxtailingu" przestałem ciemnieć około 25,8. i jest trochę za wcześnie. Nie przeszkadza mi to zbytnio, jest to outdoor i zawsze jest to trochę przygody. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 16 Września Suszarka. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 17 Września @D.R.H.S. co to za suszarka? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 17 Września (edytowane) 7 hours ago, Tester said: @D.R.H.S. co to za suszarka? Nie jest tak trudno go wyhodować, trudniej jest go naprawdę dobrze wysuszyć. Albo jest za ciepło, albo za wilgotno, mam kurz na strychu i nie chcę, żeby to pachniało po całym domu. To jest chłodziarka do wina, włożyłem do środka osuszacz i czujnik. Utrzymuję temperaturę w okolicach 16°C, a wilgotność względną w granicach 58-63%. Będę schnąć przez około 2-3 tygodnie. To nie jest mój pomysł, oto kilka informacji: Wine cooler conversion curer - Harvesting and Curing - UK420 Edytowane 17 Września przez D.R.H.S. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 17 Września Rozpad chlorofilu w% z okresem półtrwania wynoszącym 64,1 godziny: 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 17 Września @D.R.H.S. ciekawe rozwiazanie. Jaki osuszacz tam upchales? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D.R.H.S. 60 Napisano 17 Września 6 minutes ago, moonka said: @D.R.H.S. ciekawe rozwiazanie. Jaki osuszacz tam upchales? MalTec Odvlhčovač Dh-800 800Ml Nádrž Přenosný | Kaufland.cz Chciałem mały, a zwłaszcza, że miał odpływ wody przez wąż. Wlałem wodę do oryginalnego odpływu na dnie lodówki. Polecam zdjąć pokrywę i używać tylko ogniwa Peltiera + elektronika, aby zaoszczędzić miejsce. Obawiałem się, że nie będzie wystarczająco mocny, ale wygląda na to, że wystarczy. Myślę, że lodówka jest na 20 butelek wina... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach