dam1995 11 Napisano 1 Kwietnia Witam wszystkich,jak widać dwie koleżanki Easy bud automat, problem mam taki że nie umie postawić diagnozy co się dzieje z nią już jest półtora tygodnia na Flo,temaprtura noc 20-22 dzień 26-29 wilgotność wynosi 55%-70% mały box jest to system 0.1m3 mini grow stosuje tylko bio bizz ziemia all mix bio bizz , roślina dostawała wszystko na kwitnienie top max i Bloom średnie dawki ale zaczęło coś dziać się z liśćmi więc od 4 dni dostaje tylko wodę o odpowiednim pH 6.5 - 6.7 wodą jest filtrowana więc i badana miernikiem PH.Jak myślicie gdzie tkwi problem ? Wie ktoś coś,co może być nie tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 1 Kwietnia (edytowane) @dam1995 Jak na moje oko potrzebują Calmagu. Ale niech się też ktoś inny wypowie. Edytowane 1 Kwietnia przez MiraiiNikki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam1995 11 Napisano 1 Kwietnia 40 minut temu, MiraiiNikki napisał: @dam1995 Jak na moje oko potrzebują Calmagu. Ale niech się też ktoś inny wypowie. Też mam takie wrażenie , ciekawy jestem na opinię innych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam1995 11 Napisano 1 Kwietnia Kilka musiałem usunąć takich liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 1 Kwietnia @dam1995 niektóre liście same będą usychać i to naturalne, ogólnie roślinie brakuje jak by trochę azotu i chyba słabo podlewasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam1995 11 Napisano 2 Kwietnia (edytowane) Podany Call Mag i azot małe dawki zobaczymy do dalej. Edytowane 2 Kwietnia przez dam1995 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam1995 11 Napisano 4 Kwietnia Takie efekty są ciekawe co to się dzieje dlaczego taki kolor jest jak myślicie ? @MiraiiNikki @Kibic @dam1995 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach