wruszka 17 Napisano 27 Marca witam, planuje rozpocząć mała uprawę 12 roślin, automat, hydroponika. Mam w domu małe pomieszczenie 2x1 około wysokosc 2,60 rośliny będą tam w początkowej fazie wzrostu. Później przenosimy się do kontenera. Jaki sposób polecacie aby jak największe plony zebrać ? Jestem narazie zielona w tym temacie więc proszę o porady :) pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,134 Napisano 27 Marca Ciężko będzie 🙂 Ja bym zalecił 60x40 i 2 rośliny w ziemi na początek 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,379 Napisano 27 Marca (edytowane) Porywasz sie z motyka na slonce. Jak jestes serio zielona to tak jak @WBB ci radzi. Hydro to wyzsza szkola jazdy Edytowane 27 Marca przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Marca @Boczelli jeszcze auto.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 27 Marca (edytowane) @wruszka ja od początku lec w hydro i nie żałuję. Jak chcesz większe plony to lepiej szybkie sezony i osobny zestaw na weg-ja tak mam i sprawdza się najwydajniej. Dajesz najpierw inkubator, potem weg i max 8 tygodni na flo i tak co 8 tygodni masz plon. Edytowane 27 Marca przez doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,176 Napisano 28 Marca @wruszka o jakim kontenerze mowa i w jakim celu chcesz je tam przenosić? Nie mogą zostać w domu do końca? Masz na myśli taki kontener mieszkalny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach