jan Kowalski 2 Napisano 27 Marca Witam mam pytanie co jest mojej roslince to hulkberry mam w namiocie 6 roślinek tylko ta jedna tak wygląda , @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 27 Marca @jan Kowalski nie za mokro ma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan Kowalski 2 Napisano 27 Marca @Kibic stało się to po ostatnim podlaniu ale nie przelałem jej (dołem nic nie wyleciało ) od samego początku mam problem z tą jedna ,jest cały czas bardzo jasno zielona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 28 Marca @jan Kowalski sprawdź ziemię jak mokro jest to nie podlewaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan Kowalski 2 Napisano 28 Marca Okay a wstawiam jeszcze zdjęcie liści jeszcze jej ,może po tych zdjęciach coś będzie można więcej ocenić (od spodu nie wiem czy widać ma jakieś plamki ciemne ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 28 Marca (edytowane) @jan Kowalski Mi to wygląda na pierwszy rzut oka jakby jej korzeń przygnił. Edytowane 28 Marca przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan Kowalski 2 Napisano 28 Marca Okay ,a co sądzicie czy jest dla niej ratunek jeszcze ,co robić ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach