biniuugm13 2 Napisano 19 Sierpnia 2019 Witam mam pytanie czy wysypanie dużej ilości proszku do prania i kawy wokół gorwboksa zneutralizuje zapach trawki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 @biniuugm13 nie da rady, najlepiej to mieć filtr węglowy zainstalowany i są do kupienia jakieś neutralizatory zapachu ale do końca nie wyeliminują ponoć zapachu zioła najlepiej to mieć filtry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biniuugm13 2 Napisano 19 Sierpnia 2019 Nawet jak posiadam jeden mały automat? i szczelny boks?.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 @biniuugm13 automat jeden wystarczy żeby go było czuć szczególnie jak kwitnie i jak szczelny boks? musi być jakiś dopływ powietrza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biniuugm13 2 Napisano 19 Sierpnia 2019 Wiem wiem dopływ jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biniuugm13 2 Napisano 19 Sierpnia 2019 Tylko taki filtr to chyba nie mała kwota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 @biniuugm13 są w różnych kwotach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 8 Września 2019 Musisz liczyć około 150-200 zł ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach