outdor 0 Napisano 24 Marca (edytowane) Cześć wszystkim szykuje się do outdor chce kupić nawozy podpowie ktoś jakie na Vege i szybki wzrost i w jakich ilościach, myślę o 6 krzakach Edytowane 24 Marca przez outdor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Marca @outdor azofoske na vega (dajesz troszeczkę, dosłownie szczyte), dolomit na stabilizację pH a ja flo to kup sobie zwykły np aptus topbooster i do tego super pk od aptusa. To wszystko w opakowaniach 100ml. Wystarczy Ci na 2 sezony spokojnie przy tej ilości. Dolomit z 3-4kg. Azofoski też jak naj mniej. Snackol na ślimaki (4-5kg). To na początek drogi ci wystarczy. Jak lecisz na automatach to nawet azofoski nie trzeba Ci. Daj więcej info jaki masz plan na to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outdor 0 Napisano 25 Marca Joł właśnie nie mam planu troch mnie to przerasta 😅 kiedyś miałem spota ale to było are lat temu nie wiem kiedy co jak i ile😉 byłem wczoraj przekopać spota i zauważyłem mnóstwo śladów zwierzyny leśnej Myślałem o nawach canna ponoć robi robotę za pare dni wysieje jakieś chwasty żeby pomidory o ile wyrosną wtopiły się w w otoczenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach