moonka 3,383 Napisano 27 Marca @tomarax70 czasami nasionka potrafia kielkowac i tydzien wiec poczekaj🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 27 Marca (edytowane) @moonka Dzięki nie wiedziałem. Troszkę stałem się spokojniejszy... 😉😂🤞✌️ Edytowane 27 Marca przez tomarax70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 28 Marca Witam ✌️Panie stanęły w miejscu 🤔 , po przemyśleniach wrzuciłem 3 x Frost Gorilla XXL rozmieszcze je w box-ie niech rosną zawszę coś będzie 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 28 Marca Przetrzymaj je jeszcze. Ja teraz kielkowalem 9 roznych pestek. Po 3 dniach jedna miala ze 2cm kielka a inne nic i pokazaly sie dopiero kilka dni pozniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 28 Marca @moonka I tak zrobię nic innego nie pozostało (cierpliwość) Trzymam 🤞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 28 Marca @tomarax70 uwazaj zeby nie mialy za mokro, bo kielek moze zgnic. Ja takie kielki nieraz juz wrzucam do ziemi, najwazniejsze zeby skorupka pekla i kielek wyszedl. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 29 Marca @Boczelli Mokro to mają ,wieczorem je wsadzę w ziemię zobaczymy do światła oby się wyciągały 🤞😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 29 Marca @tomarax70 Rodzice maja podobny...dobra sprawa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 29 Marca @Resio666 Co mają ? 😉😅Coś słabo się zapowiada puki co stoją w miejscu jednak jutro wsadzam 6 do ziemi jedną zostawiam chodź raczej z niej już nic nie będzie . Auto poszły na wacik. Znalazłem 38 nasionek z palenia 50/50 wszystkie poszły do wody (zbierane)😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 30 Marca A ten namiot arabski 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 31 Marca Siemanko Panie poszły do ziemi i reg na wacik. Jeden AMS nie wyszedł , ale nasionko wrzuciłem z innym a może jednak wyskoczy 😉 W box-ie jest 2x Fast Bruce Banner Feminizowane 2x Crazy Orange Feminizowane 2x A.M.S. Feminizowane 3x Frost Gorilla XXL Automaty wyskoczyły pięknie odrazu kiełki po 2 cm sezonówki 3 szt podrosło ale dwie zaczęły się już otwierać boję się że troszkę za długo je przytrzymałem. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 31 Marca (edytowane) Panie dostały oprysk . Z nasionami na waciku bez zmian .W box-ie 20°C 70% wilgotności Lampy 50 cm nad doniczką. Jutro może obniże do 40 zobaczymy 😅 jak się pojawią koszykarki 😂 Edytowane 31 Marca przez tomarax70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 1 Kwietnia Światło dałem 18/6 czy narazie ustawić 24/24? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 1 Kwietnia @tomarax70 dopoki kielki nie wyszly to wcale nie musisz im swiecic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 1 Kwietnia @Boczelli Właśnie dwa już wyszły liście po mału puszczają 😉 Lampę odpaliłem i zostawię niech je grzeję ✌️ Reg słabo się zbierają jednen puścił kiełek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 1 Kwietnia @tomarax70 cierpliwosci 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 1 Kwietnia @Boczelli Oczywiście Czekamy do wieczora. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 2 Kwietnia (edytowane) Witam co nie które wyskakują. Ten 21 °C wilgotność 75% . Reg 3 sztuki wyszły 3 automaty Edytowane 2 Kwietnia przez tomarax70 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 3 Kwietnia Siemanko trzy automaty wyszły i 4 sezony dwa reg wsadziłem do ziemi . A reszta słabiutko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 4 Kwietnia Siemanko wykiełkowały kolejne dwa reg , już w donicy. Ogólnie wyszły : 1x Fast Bruce Banner Feminizowane 1X Crazy Orange Feminizowane 1x A.M.S. Feminizowane (GHS) 2x Reg 3x Forst Gorilla XXL @Boczelli Warunki w box-ie bez zmian czekamy na kolejne Sztuki 😉@Resio666 Co myślita podlewam je dwa razy dziennie po 40ml odpryskiem. Gutt ?😅 @moonka Tylko mi się wydaję coś słabo idą trochę dni już minęło 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach