Ciemny 45 Napisano 15 Marca Powie kto co się dzieje ? Liście stoją jak kołki do gory . Tylko w jednej roślince @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Marca @Ciemny ile tam one maja światła? generalnie wyglądają ok tylko te liście na takich długich nóżkach to ja bym wywalił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 15 Marca @doominik 70% 40cm od głowy ze zdjecia ts1000 stary @doominik to są automaty więc wolę nie ruszać nie przeszkadzają w niczym tak mi się wydaje @doominik jeszcze dodam że wszytko było okej . Rano podlałem woda jakiem 7h później chciałem sprawdzić temperaturę bo vos gorsco mi sie wydawalo w pomieszczeniu a tu takie coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 15 Marca Raczki do gory I lecimy z tym flo. @moonka tez tak mial I nie zwiastowalo to nic zlego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 15 Marca (edytowane) @Boczelli u mnie w pewnym momencie zaczely podnosic sie po podlaniu ale po jednym dniu wracaly do normy Edytowane 15 Marca przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 15 Marca @moonka dzięki, to lecimy dalej 😁 @Boczelli dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Marca @Ciemny ja tak nigdy nie miałem. Co do usuwania liści, to nie powinno im zaszkodzić, szczególnie jak to zrobisz stopniowo. Ja automatom normalnie lollipopping robiłem i wywalałem masę liści i zawsze dochodziły do siebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 16 Marca @doominik te akurat i tak kiepsko wyglądają jak na 51 dzień. Poblokowalem je później miałem problem zeby je odblokowac 😅 teraz coś powoli zaczyna ruszać. Dodstkowy stres raczej nie wskazany 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach