Luznyyy 72 Napisano 9 Marca Witam, ostatnio miałem tam 1m² namiot i miałem w nim 9 roślinek auto w 7l doniczkach. Teraz mam 120x120x200 czyli wiekszy namiot mam te same doniczki i dokupiłem 2 żeby mieć 11 roślinek.. Ale niestety 3 nie wyrosły.. Pytanie jest: Mam dokupić 3 nasionka, żeby był cały namiot zapakowany bo szkoda miejsca marnować czy te 8 roślinek styka.. Może się rozrosną bardziej jak beda mialy wiecej miejsca itd.. Poza tym jak mialem na 1m² te 9 roslinek to bylo bardzo gesto i swiatlo nie dochodziło na dolne łodygi i slabe paki byly chociaż i tak miałem z 340g.. Co sadzicie.. 8 roslinek w 7l na 120x120cm malo bedzie czy w sam raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,364 Napisano 10 Marca Zrobił bym te 8 ale w większych doniczkach 👊 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 10 Marca @WymiataczMega tak zostane przy 8 roslinkach i zobacze może zmienie na 12l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach