szczebrek94.1994@gmail.com 23 Napisano 5 Marca Siemandero. Jestem nowy. Ogólnie wpadłem się przywitać 🙂 A w sumie to się witamy 🙂 Ja i moja Cleopatra. Jest to moja druga roślina więc jestem początkującym growerem 🙂 w dodatku indoor. Growbox nie duży ponieważ 40x40 tak jak w tytule ale coś fajnego wyrasta z tego. Jeżeli chodzi o nawozy to stosuję całość od BioBizz. Dzień na dzień dzisiejszy mamy 51. więc liczę że za 2 tygodnie do 3 tygodni planuję żniwa. Pozdrawiam wszystkich farmerów i życzę wam obfitych żniw 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 6 Marca Za 2-3 tyg raczej nie beda jeszcze gotowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczebrek94.1994@gmail.com 23 Napisano 6 Marca @Boczelli No dzień jest 52 dziś. Deklaruje producent że 65-70 dni. Zobaczymy 🙂 Tydzień dłużej mnie nie zbawi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 6 Marca 23 minuty temu, szczebrek94.1994@gmail.com napisał: @Boczelli No dzień jest 52 dziś. Deklaruje producent że 65-70 dni. Zobaczymy 🙂 Tydzień dłużej mnie nie zbawi 🙂 Pierwsza zasada deklaracje producenta są dla producenta 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Marca @szczebrek94.1994@gmail.com orion do 3 miesięcy jest gotowy, mocne palenie, fajne topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach