tomarax70 74 Napisano 3 Marca Witam jak zapowiadałem tak małymi krokami trzeba coś podkręcić tempo bo czas płynie. Piwniczka przygotowana Lampy jak na zdjęciu około 35800lm 350w pod stołem 4 na szynie 3 m więc pomyślałem o box-ie 50 cm na 3-3,50m co myślicie ? Na ostatnim zdjęciu zdjęcie lampy nie mogę namierzyć ile Lm ma ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 3 Marca Na to oświetlenie 0,5m na max 1,5m. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,384 Napisano 3 Marca Szalu nie ma z tymi swiatlami. Nie oswietlisz tym odpowiednio 3.5metra 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 4 Marca (edytowane) 8 godzin temu, WymiataczMega napisał: Na to oświetlenie 0,5m na max 1,5m. Czyli co mogę zrobić boxa szer 50 cm na dług 1.5m . Polecicie mi jakąś fajną lampę LED taka na 1m2 nie drogą ale oszczędna 😉😅 Do kupie jedna i co myślicie? @moonka @WymiataczMega Edytowane 4 Marca przez tomarax70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 4 Marca (edytowane) @tomarax70 kingbrite, Mars hydro,Spider Farmer, Lumatek, Bilberry to takie najpopularniejsze. Od najtanszych do drozszych. Na 1m2 bierz co najmniej 300W. Masz rozne modele na boxa w kwadracie ale tez podlozne na prostokąt. Kingbrite mozesz kupic na alibabie, reszte bierz bezpośrednio ze stron producenta. Edytowane 4 Marca przez Boczelli 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca @tomarax70 zrob 1mx1m i wsadz lumateka 300w i bedzie dobrze, tyle ze ponad 2k pewnie teraz kosztuje,marsyhydro i spider jak pisal @Boczelli pewnie trochę taniej będą od lumateka... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 4 Marca Wybrałem model tańszy co myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca @tomarax70 obczajnna stronie marshydro.eu są rabaty teraz więc może taniej ta lampę kupisz @tomarax70 jaka cena na tej stronie? @tomarax70 na stronie producenta jej za 330e i jest kod rabatowy na 5%zniżki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 4 Marca @vego1989 @vego1989 @vego1989 1 godzinę temu, vego1989 napisał: @tomarax70@vego1989 @tomarax70 na stronie znalazłem za 1450zl na twojej stronie to samo tylko zależy jak € leży . I jak wejdzie 5% darmowa wysyłka można powiedzieć. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 4 Marca @tomarax70 @tomarax70 mam nowsza wersje tej lampy, polecam 👍 Masz 1m2 tzn 1m x 1m? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 4 Marca @Boczelli chyba ma wąsko. W sensie 0,5m. Długość nawet do 3,5 jak dobrze zrozumiałem 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 4 Marca @WymiataczMega jak 50cm ma tylko to FC3000 nie wejdzie nawet. Lepiej wziąć FC4000 w takim razie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 4 Marca @Boczelli a do mnie ta taka jak twoja by pasowała? Mam 60x60. Zaczynam chorować na nią 😅. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca @WymiataczMega ja choruje na lumateka, w.koncu go będę miał kiedys, taki 200w na60x60 by nyl zajebisty 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 4 Marca @WymiataczMega @WymiataczMega ma 58x52cm wiec ideolo 😎 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 4 Marca @Boczelli @vego1989 @WymiataczMega Ogólnie chciałem zrobić boxa 50cm na 3.5m ale zrobię 1m2 i do tego z lamp z odzysku zrobię 50cm na 150cm czyli dwa boxy jeden na końcu ściany 1m2 i drugi przy ścianie 50cm na 150cm . I myślę że będzie gitt . Słabo z czasem praca i jeszcze raz praca. Coś zacznę budować dam znać ... Wiem wiem czas goni 😉😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca @tomarax70 no jestem ciekawy takiego boxa, miej na uwadze to, że pod Marsem inaczej będą rosły niż na żarówkach z boku, ale może to być ciekawe doświadczenie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach