murzynek420 32 Napisano 3 Maja @Lady Green no właśnie nie. Wszystko oglądam mikroskopem. Te ciemniejsze topki mają z 10℅ bursztyna. Boję się o nią, dziwnie to wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Maja To plecha. Pewnie macales je i od tego tak szybko bursztyn się pojawił. @murzynek420 heh weź lepiej kosę i lecisz z nimi. Szara Ci się wjebala @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,317 Napisano 3 Maja @murzynek420 mi tez to wyglada na plesn. Daj lepsze foty tego szczytu i obejrzyj pozostałe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Maja @Lady Green dokładnie, nienusuniete liście co schly i poszło w topy... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murzynek420 32 Napisano 3 Maja Liście usuwane na bierząco codziennie. Plecha. Ściąłem ją curringuje ją w wodzie. Na ostatnim poście już ciemnieje ale nie byłem pewny i dupa. Dwie całe bez ognisk, zobaczymy. Pzdr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Maja @murzynek420 plecha jak nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Maja @murzynek420 wyjebaj to, plesn jest zajebiscie szkodliwa...z reszta jak chcesz 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murzynek420 32 Napisano 3 Maja @vego1989 poczytaj se o ratowaniu bucha z plechy xd grzyb umiera w wodzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 3 Maja 6 godzin temu, Lady Green napisał: @murzynek420 a to nie pleśń czasem? 🧐 Też bym obstawiał plechę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murzynek420 32 Napisano 11 Maja (edytowane) Siema, szykuje się na zbiory, ale na jednej panience pojedyncze białe słupki, ale dużo bursztynu pod micro, nie wiele zjedzonych wiatraków na plukance. ta z foxtail sporo białych słupków, przewaga mleka, liście zjedzone bardzo. Ogólnie już dziś chciałem ścinać nie pełny bursztyn, ale te wiatraki i pojedyncze białe słupki zaczęły zastanawiać i schowałem ją z powrotem. Termin płakania wypada mi na pn, wiadomo jest różnie. Co robić. Czekać aż te słupki zbrazowieją do końca? Tą z foxtail potrYmac tydzień dłużej? Edytowane 11 Maja przez murzynek420 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 11 Maja (edytowane) @murzynek420ja bym ściął ta z foxtailem Ona puści ci prawdopodobnie takie korony, w lufę chujowo się wbija I twarde takie w chuj się to robi, potrafi lufę zapchać Edytowane 11 Maja przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murzynek420 32 Napisano 11 Maja @Prepers wiesz ona już dalej nie puszcza tego kłosa. A tą zdrową trzymać dalej myślisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 11 Maja @murzynek420 Kurwa ja scinam różne full mleko, bursztyn, trochę bursztynu, jak nie miałem co palić ścisłem w 60 dniu wedding chesse cake auto co miało 10 tyg rosnąć 🤣🤣 I też było dobre jaranie, ale to mutant był i szybko rósł 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach