Borówa 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 Paliliście kiedyś ziółko będąc na miejscówce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Sierpnia 2019 Nie powiem że nie zdarzało się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Sierpnia 2019 kilka razy zajarałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja jeszcze nie jarałem zielska na spocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja nie jarałem jakoś tego nie preferuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 też nie jaram na miejscówce dopiero gdy odejdę z miejsca uprawy to bucha lubię przywalić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 raz jarałem ale wole jarać po za miejscówką @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 Za każdym razem ? Palę razem z nimi, dmuchajac na nie dymem.. Rozmawiam do nich ? Podobno rośliny słyszą ???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 ja paliłem ale ta kumulacja szumów ? znaczy zajebiesz się i nagle coś w krzokach się ruszy i wiesz ze nic nie wiesz .zwierz ? ludż ? wyobraznia ? poza tym ost miesiąc przed kosa nie pale nic by miec mozliwosc ocenienia plnonów jak najbardziej rzetelnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 24 Sierpnia 2019 no i gitara bo można się zeschizować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach