Tomi8 0 Napisano 18 Sierpnia 2019 Siema, ogolnie nie pale marihuany ale zapaliłem pare dni temu i do tej pory czuje jakbym nie był soba, w pewnych momentach mam odczucie otepienia, jakies lęki ktore mnie chamuja w pewnych sytuacjach i to trwa juz z tydzień czasu. Dlatego moje pytanie kiedy te objawy mina ? Kiedy sie bede zachowywał jak dawniej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Tomi8 a może sobie wkręcasz to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) @Tomi8 albo zioło paliłeś maczane a jakimś syfie, a ogólnie to siemka, sadzisz coś ? Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi8 0 Napisano 18 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Gumiś napisał: @Tomi8 a może sobie wkręcasz to ? Zachowuje sie normalnie ale nie tak jak przedtem , czasami mam jakies braki koncentracji, nw kiedy mi to przejdzie bo czasami robie pewne rzeczy ale za pare godzin nie przypomnę juz sobie tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi8 0 Napisano 18 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Wiesiu napisał: @Tomi8 albo zioło paliłeś maczane a jakimś syfie, a ogólnie to siemka, sadzisz coś ? Nic nie sadze tylko chce sie dowiedzieć kiedy mi to przejdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Tomi8 na dniach powinno przejść może jutro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Sierpnia 2019 lepiej pal swoje zioło bo jest pewne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 Zła wkrętka.. Tak to jest przy pierwszych fazach ? Lecz pamiętaj je i wspominaj dobrze, bo będą to jedne z najlepszych.. Pozdrawiam =====< ~~~~~ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach