Triochomy 5 Napisano 18 Sierpnia 2019 Jak zaczęliście się interesować sadzeniem ziółka ? bo mi dał ziomek nasionko i od tego zacząłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Sierpnia 2019 w TV usłyszałem o konopiach i od tego zacząłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja usłyszałem że ziomek coś sadzi jakieś krzaczki i sam się tematem zainteresowałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Sierpnia 2019 przez przypadek trafiłem na sklep z nasionami i zamówiłem nasiona od tego się zaczęło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 ogólnie zaczęło się od tego że chciałem mieć swoje palenie a nie od dilera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Sierpnia 2019 Zobaczyłem na necie krzaczki i zacząłem sadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja się zainteresowałem bo u kumpla zobaczyłem małe roślinki i sam chciałem sadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 18 Sierpnia 2019 zafascynowałem się uprawą ziółka jakieś kilka lat temu ale nie pamiętam jak to się zaczęło nawet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja na necie wyczytałem że można sobie samemu sadzić ziółko i tak się zaczęło od pierwszych nasion @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 Wiele lat jarania, przygladania się starszym jak bawią się w rolników, aż sam nim zostałem ^^ =====<~~~~ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach