Czesiek 3 Napisano 18 Sierpnia 2019 Mam takie pytanko, niedługo będzie zbliżała się ścinka topów i będę potrzebował je jakoś przetransportować macie jakieś pomysły jak to zrobić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Sierpnia 2019 zależy od tego gdzie mieszkasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 18 Sierpnia 2019 miejscówka jakieś 5 km od mojej chaty cały czas prowadzi przez las @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 18 Sierpnia 2019 a dużo tego masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 18 Sierpnia 2019 jakieś 10 roślin takich po ok 2 metry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 18 Sierpnia 2019 to najlepiej użyć jakiegoś motocykla i na kilka kursów do plecaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 18 Sierpnia 2019 tak jak Muraszcz pisze bo rowerem czy samochodem to trochę gorzej niż motocyklem zawsze możesz uciec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 18 Sierpnia 2019 pogadam z ziomkiem możliwe że użyczy mi crossa, tylko czy można poobcinać te duże liście na miejscu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) można a nawet musisz więcej miejsca zyskasz Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez Pudzian @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 18 Sierpnia 2019 z tym transportem to też mam kłopot bo muszę na kilka razy jeździć tylko ja mam enduraka i śmigam nim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakotaco 2 Napisano 19 Grudnia 2019 Najważniejsza rzecz to nie jeździć autem. Takie wyjazdy są bardzo często kontrolowane przez ludzi bez uśmiechu w srebrnych kijankach. Nie wiedzieć czemu, ale u nas bardzo często kręcą się przy wjeździe do lasu, kolegę przetrzepali nawet wtedy jak wjechał do lasu za potrzebą, bo do domu by nie dotarł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach