Gość Napisano 26 Lutego Jak myslcie zbierac juz czy jeszcze chwilke poczekac sorki za slaba jakosc ale jak widac najnowszy iphone ma problem z przyblizeniem ktorego nie ma pierwszy lepszy samsung @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego @wanda czesc który tydzien kwitnienia?? Na moje to jeszcze bym trzymal zdjęcia trichomow słabej jakości 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego @Pablo 1988 kwitnienie rozpoczął dokładnie 6-7 lutego , wiem że słabej jakośc ale to jedyne co mogę mieć : ( @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,171 Napisano 26 Lutego 38 minut temu, wanda napisał: dokładnie 6-7 lutego Czyli kwitnie dopiero od 3 tygodni? Jaki czas kwitnienia podaje producent? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego @Lady Green troche duzo podaje producent @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,171 Napisano 26 Lutego @wanda obawiam się że producent może mieć rację... 😉 A kiedy wsadziłaś pestki do ziemi jeśli mogę zapytać? I ile godzin na dobę im świecisz światełkiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego (edytowane) @Lady Green nie kwiestionuje ze ma racje xd pestki wsadziłem około 25 stycznia świeciłem 24h ale po dostaniu opierdolu od tutejszych uzytkownikow forum przelaczylem na 18/6 Edytowane 26 Lutego przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,171 Napisano 26 Lutego (edytowane) @wanda jeszcze duzo czasu potrzebują wg mnie, topy dopiero się budują. Dajesz im jakieś odżywki? Edit: czy to te same rosliny wklejałaś/wklejałeś(?) tu na forum 20 stycznia? Edytowane 26 Lutego przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego @Lady Green okok to sie posłucham mistrza, lałem im troche azotu najpierw ale przestałem gdy zaczeły kwitnac teraz leje calmag, topmax,bio grow od biobizza tutaj dla porownania zdjecie kiedy zaczelo kwitnac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,171 Napisano 26 Lutego @wanda to zmienia troche postać rzeczy... Roślina zaczyna kwitnąć gdy pojawiają się pierwsze pojedyncze pistile, te białe włoski, na tym zdjęciu ona nie zaczyna kwitnąć a kwitnie juz dobre... no z 2 tygodnie? Może nawet trzeci...? sama nie wiem. Wygooglaj sobie fazy kwitnięcia marihuany tydzien po tygodniu, z obrazkami, będziesz miał lepszy pogląd jak to się odbywa i wtedy oblicz jeszcze raz jak długo już kwitną. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego (edytowane) @Lady Green ta roslina to taki ewenement ze doslownie w miej niz 48h cos takiego zrobila dlatego wstawialem tez posty z zdziwieniem ze ja kto zaczela kwitnac po 2 tygodniach Wiem jak wygladaja fazy kwitnienia wlasnie dlatego tez dalem to zdjecie xd Edytowane 26 Lutego przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,171 Napisano 26 Lutego @wanda qmam, faktycznie dziwna sprawa... 👀 Ale i tak jest tu zbyt wiele niedomówień, na tych zdjęciach z 20 stycznia ona juz kwitnie więc nie mogła pestka trafić do ziemi 25 stycznia tak jak napisałeś. Na moje oko masz teraz jakiś 6 tydz flo, ale to czysty strzał. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego (edytowane) @Lady Green to inne rośliny tamte co wstawiałem wyjebalem do smieci i wsadziłem odrazu nowe czyt tego goscia na zdjeciu Edytowane 26 Lutego przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,171 Napisano 26 Lutego @wanda a czemu tamte wywaliłeś? Też było coś z nimi nie tak? Pestki te same i z jednej dostawy? Czy różne rodzaje z róznych dostaw? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego @Lady Green tam zawaliłem sprawe za wczesnie zaczalem nawozic woda o zlej ph i poradzili mi poprostu ze lepiej wsadzić nowe niż meczyc sie z tamtymi, tak pestki z tych samych dostaw i te same @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,171 Napisano 26 Lutego Jeśli te zdjęcia dzieli 2 tygodnie (a z Twoich postów tak wynika) to przyrost jest chyba ok, potrzebują jednak jeszcze kilku tygodni wg mnie. Ktoś mądrzejszy musi Ci doradzić, też się dopiero uczę a z automatami to miałam kontakt jedynie na oucie więc doświadczenie praktycznie zerowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego @Lady Green okok dzieki wielkie za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 26 Lutego @wanda Zamów lupę zwykłą albo na telefon ! zrób dobre zdjecia tricho i po sprawie będziesz miał czarne na białym w jakim jest stadium kwitnienia ( nic prostszego ) 🙂 Też uważam że jeszcze jej dużo brakuje ale poczekamy na dobre zdjecia 😉 więc ziom zamawiaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 968 Napisano 26 Lutego @Resio666 zamów z Ali mikroskop pod tel super sprawa Nie musisz się nachylać jak chcesz np w środku spr tylko wkładasz rękę patrzysz jak wygląda na tel i masz przycisk do robienia zdjec 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego okok tak zrobie wielkie dzieki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach