gibon 2 Napisano 18 Sierpnia 2019 Idąc i będąc na miejscówce mam cały czas schiza że ktoś zaraz wyskoczy zza krzaka, jak z takim czymś walczyć, z czasem przejdzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Sierpnia 2019 musisz zacząć myśleć pozytywnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 18 Sierpnia 2019 staram się ale jakoś mi to nie wychodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 18 Sierpnia 2019 po prostu przestań się nakręcać i będzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 18 Sierpnia 2019 @gibon a który to twój outdoor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 18 Sierpnia 2019 pierwszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 18 Sierpnia 2019 to nie dziwne że się nakręcasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 18 Sierpnia 2019 po prostu musisz przestać się schizować, nie nakręcać się z czasem Ci powinno przejść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 18 Sierpnia 2019 też tak mam i chyba wiele osób tak ma że się nakręca człowiek niepotrzebnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 ja pamiętam jak swego czasu spadł uschnięty liść to ja już w lekki popłoch wpadałem teraz przeszło mi to i jest luzik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 Miej zawsze plan gdzie spier****ć jakby co ^^ Pomaga taka świadomość ? Stawiaj pułapki, jakieś patyki na kupke lub coś.. Będziesz widział czy ktoś się kręci przy twojej roli.. Kolejna rzecz, która cię uspokoi. Polecam chodzić różnymi ścieżkami, żeby nie zrobić widocznej ścieżki do twojego krzaka. Nie chodzić w biały dzień jeśli miejsce jest na przypale.. Każda rzecz ma znaczenie.. Jeden przejdzie i nie zwróci uwagi, a drugi przejdzie i zobaczy ścieżkę, która znając życie pójdzie w sam raz do celu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Mr.Squn tak ścieżki są przypałowe i za częste łażenie na spota w biały dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 Wiem coś o tym, dlatego uczulam kolegę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach