lunatyk44 140 Napisano 25 Lutego witam, dawno mnie nie bylo 😈. Na pierwszy plan wrzuce forum nasiona - stara grupa i strona z ogarnietymi ludzmi 👏, szkoda, ze jej czas nie sluzyl. Drugi punkcior! Od 01.04.24 w De mamy "LEGALI?ACJE" czytaj apostille.. 😅🤷♂️. W zwiazku z punkciorem drugim postanowilem ze moge pomoc Normalnym duszom w sposob legalny, wraz z np fotorelacja ( wlasnie widzialem, "jedzie ktos do berlina, zajebac sie jak swinia ?") 😅😅😅. Wiec sprostuje temat, na zawsze dzieckiem byc, no ale ... ✌️🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 25 Lutego @lunatyk44 dużo napisałeś ale o co kaman? He? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego Siemano Berlin zrobił się arabski 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 25 Lutego Co drugi ciapak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego Ja wiem parę lat temu tam siedziałem sporo czasu to już gęsto od tego ścierwa bylo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 140 Napisano 26 Lutego @WymiataczMega przywitalem sie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach