Cykacz 223 Napisano 16 Lutego https://faktykonopne.pl/niezwykla-plantacja-konopi-ukryta-za-tunelem-w-stogu-siana-policja-ujawnila-nielegalna-uprawe/ ktos tu chyba się za bardzo chwalił, ps za te warunki jakie im zapewnił to faktycznie kryminał 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 16 Lutego A co z warunkami nie tak? 😅 oj tam, oj tam... Mnie zastanawia jak oni tam w tym namiociku 60 sztuk naliczyli... chyba z tymi co się w bokach namiotu odbijają... 🤦♀️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lutego @Szwagrom ?🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 19 Lutego W dniu 16/02/2024 o 20:03, vego1989 napisał: @Szwagrom ?🤔 Cisza nie wróży nic dobrego 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwagrom 70 Napisano 22 Lutego Dostałem 3 tysiące grzywny, przynajmniej na rzecz jakiejś fundacji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lutego @Szwagrom beż odsiadki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwagrom 70 Napisano 22 Lutego @vego1989 No bez odsiadki, ale wez teraz 3,5k oddawac na rzecz fundacji dzialania z narkomanią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lutego @Szwagrom ja bym wyszedl do nich i sie zapytał czy chcą kawy. To pierdolisz farmazony trochę, ostatnio pisałeś że masz sie wstawic do zakladu karnego... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwagrom 70 Napisano 22 Lutego @vego1989 Miałem ale szły odpisy, jeden po drugim aż wkoncu zostalo rozpatrzone, po kilku papierkach głownie opinia psychiatry i zaswiadczenie od pracodawcy, odbyla sie sprawa na nowo a ja na podstawie umowy o prace dostałem wyrok w postaci grzywnej. Łapiesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach