Gość Napisano 11 Lutego Witam wszystkim w ten piękny niedzielny poranek mianowicie mam problem z moim apple fruit auto. liscie mu żółkną i wysychaja? zupełnie jakby już kwitł a dopiero ma miesiąc czy to jakiś niedobór ? prosze o porady i wskazówki poniżej specyfikacja uprawy zdjęcia oraz liscie które mu wyciałem lampa 100w led doniczka 7l z włókniny ziema canna terra plus temp 27-29 wilgotność 15-35% podlewam raz na 2/3 dni jak mają zupełnie sucho i doniczki nic nie ważą leje wode z 0,5 calmag od bio bizza oraz root juice 4ml od biobiza rowniez nic innego narazie nie leje Dodam że czasem robie duże wietrzenie domu i wtedy temperatura czasem spadnie do 23 stopni max np na 10 min ale czy to moze miec az taki wplyw na to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 11 Lutego @wanda jest bardzo glodny i kwitnie juz od dawna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lutego zacząć mu lać npk? jeśli tak to w jakich ilościach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 11 Lutego @wanda jak lecisz organicznie to dowal mu konska dawke. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lutego Jestes pewny ze glodny? Nie popali go ta konska dawka nawozu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 11 Lutego Podbij wilgotność do co najmniej 55/60 % 15 % to nie powinno mieć miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 11 Lutego @wanda mega dojechany jakby stresem itd automat. Odpłaci się wymiernym plonem. Jak z 5g wyjdzie to max👊 U automatów weg trwa średnio do 30 dnia. Więc nie wiem z czego zdziwko 🤷 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach