Juras80 291 Napisano 10 Lutego 2024 Stresuje się czy nie wyciąłem za ostro Krzaków. Miały już tak cienko , że dusiły się. Zerknijcie proszę i piszcie komentarze Tydzień na flo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lutego 2024 Ja to bym jeszcze coś tam powycinal😎 ładny ogródek 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lutego 2024 @Juras80 dobrze jest, ja tez jak @Pablo 1988 bym jeszcze conieco wycharatal 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 291 Napisano 11 Lutego 2024 Dam im tydzień może dwa potem zobaczę co dobrze się okuje a reszta ciach😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,659 Napisano 11 Lutego 2024 @Juras80 liscie bym zostawił, za to te mniejsze szczyty wycial. Chyba ze chcesz miec sporo popcornu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach