Wiesiu 80 Napisano 17 Sierpnia 2019 @Mr.Squn tam wiatrak masz wciągający i wyciągający powietrze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 17 Sierpnia 2019 Rosnąć rosną ładnie, codziennie lampy muszę brać w górę. Tylko co jakiś czas zrobi się 1 - 2 liście jakby zaraz miała paść cała roślinka. Jak coś ładnie obrodzi i będzie chociaż trochę rekompensowac mi to co obecnie włożyłem, to taki sprzęt do pomiarów na pewno zakupie, bo jest to w granicach możliwości.. Na ten czas nie mam takiej potrzeby.. Nie używam dobrej jakości gleby itp bla bla, to raczej i nie będę bawić się w pomiary miernikiem lub paskami ph gleby jak i wody. Nie uderzalem w to z myślą "profesjonalnie". Moim zdaniem do amatorskiej uprawy, nie trzeba dużo kombinować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 17 Sierpnia 2019 8 minut temu, Wiesiu napisał: @Mr.Squn tam wiatrak masz wciągający i wyciągający powietrze ? Nie, dwa mieszające. Same wypychaja ciepło przez kominy i dolne wentylację, bo są uchylone zawsze jakieś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 17 Sierpnia 2019 @Mr.Squn ciekawe tylko czy ph gleby się zniżyło po nawozach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 17 Sierpnia 2019 Teraz, Wiesiu napisał: @Mr.Squn ciekawe tylko czy ph gleby się zniżyło po nawozach Może tak być.. Przez okres 3,5tyg dosypywalem im dwa razy ziemi, więc może nie ma tragedii. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 17 Sierpnia 2019 może też być zbyt mały przepływ powietrza i jak temperatura dochodzi po za 30 stopni to trochę duszno roślinkom może być ale nie przejmował bym się tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 17 Sierpnia 2019 podobne liście miałem na oucie ale nic z nimi nie robiłem roślinka dobrze zakwitła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 18 Sierpnia 2019 AK 47 dobra odmiana bo miałem ją powinieneś być zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 Mam taką nadzieję ? Szkoda, że nie ma tutaj od kogo podglądać jak to jest u niego, jaki rozwój tej samej odmiany jest u kogoś innego.. Jak dobrze pójdzie, mam zamiar postawić drugi namiot takich samych rozmiarów, może wiekszy. Wejda tam na luzaka 4 donice 10l pod auto, co daje nam 8 donic po 10 l. I pytanie do was... Uderzyć w jedną odmianę, czy robić mieszanki? Jakie szybkie auto polecacie? Wiadomo, każda inne geny, każda ma swoje ulubione czynniki naturalne,co za tym idzie, rozwój każdej będzie inny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Mr.Squn jak dla siebie robisz to bym różne mieszanki robił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 18 Sierpnia 2019 każde auto podobnie dochodzi, ja ceniłem sobie OG Kush Auto od Dinafem za moc i jak dla siebie to też różne bym brał odmiany znudzi ci się jedna to palisz drugą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Sierpnia 2019 White Widow AF bym wziął bo ładnie kopała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 Jakie kokosy mniej więcej z in? Ktoś się orientuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 18 Sierpnia 2019 Miałem lsd ok 25%thc.. Niestety odpadła w pierwszym tygodniu wege. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 18 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Mr.Squn napisał: Jakie kokosy mniej więcej z in? Ktoś się orientuje? @Mr.Squn z automatów ściągniesz z 20-30g gdzieś w tym przedziale @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Mr.Squn napisał: Miałem lsd ok 25%thc.. Niestety odpadła w pierwszym tygodniu wege. @Mr.Squn coś poszło nie tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 19 Sierpnia 2019 Niestety tak.. Po 4 dniu wyjścia z ziemi, zaczęła robić się czarna.. Dosłownie jakby zgniła. Tylko sęk w tym, że za mokro nie miala. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Mr.Squn coś musiała mieć źle, to może za mało wilgotności i się przesuszyła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 19 Sierpnia 2019 To by raczej robiła się sucha, czyli by szła w kolor żółty.. A zrobiła się czarna, jakby korzeń zgnil.. A szkoda, bo ładnie wystrzeliła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Mr.Squn możliwe że w ziemi też się jakiś syf trafił jakiś zarodnik patogen czy jakkolwiek to nazwać i zaatakował młodą roślinkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach