Mr.Squn 61 Napisano 19 Sierpnia 2019 To co, nie brać ziemi z ogrodniczego? Firma Substral, "ziemia bogata w pruchnice oraz nawozy mineralne" ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Mr.Squn możesz brać tylko mogło coś się akurat w poprzedniej trafić w ziemi że zabiło roślinkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 19 Sierpnia 2019 bardziej mi się wydaje że coś musiałeś nie tak zrobić i zdechła roślinka, cóż zdarza się nie jednemu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 20 Sierpnia 2019 dobre odmiany masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 20 Sierpnia 2019 Te ledy na kijkach slabiutkie sa. Sam kupilem i lipa straszna nie ma jak hps lub cfl. Porzadne ledy kosztuja swoje i przy malych ogrodach po porostu nie kalkuluja sie ( no chyba, ze 360 dni w roku chodza, to tak) Ale trzeba byc juz zagorzalym rolnikiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 20 Sierpnia 2019 @Wiesiu rozwiazanie na 95% kiełkowanie i prawdopodobnie uszkodzony kiełek. Dlatego polecam wszystkim tanie a dobre medium do kiełkowania eazy plug. 5% zostawiam dla uszkodzone nasiono od poczatku nawet przed kiełkowaniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 20 Sierpnia 2019 10 godzin temu, jinu napisał: Te ledy na kijkach slabiutkie sa. Sam kupilem i lipa straszna nie ma jak hps lub cfl. Porzadne ledy kosztuja swoje i przy malych ogrodach po porostu nie kalkuluja sie ( no chyba, ze 360 dni w roku chodza, to tak) Ale trzeba byc juz zagorzalym rolnikiem Skąd wziąłeś? Jak sieć Allegro czy coś podobne, to się nie dziwię, że lipa straszna ? Druga sprawa cfl jeszcze jakoś by przeszło..Niestety hps wyjebalem po 2 dniach z powodu wysokiego zużycia prądu to raz, bo nie mogę sobie na to pozwolić, bo z deka przypał zużycia prądu w takim miejscu,za dużo by pisać,a dwa że hps'em raz miałem przygodę, że ostro poturbowal rośliny. Z mojej czy nie mojej winy, ale to zrobił ^^ Co do ledów to jestem zadowolony, kiełkowanie, wege bez zastrzeżeń. Zobaczymy co zrobią na flo. Będzie lipa to na zimę zmienię zestaw. Na ten czas w ciągu 24 h nabija mi niecałe 2,5 kWh przy wersji 18/6. Jest to w granicach normy ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 23 Sierpnia 2019 Dzisiaj równy miesiąc od wyjścia z ziemi ? Kwitną 7 dzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Sierpnia 2019 @Mr.Squn dobrze lecisz z tematem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 5 Września 2019 Doszły kolejne 2 panele led 200w jeden. + żeby nie nudzić się zimą i mieć co oglądać w klaserze zakupiłem dwa nowe nasionka ? Zobaczymy co z tego będzie ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 5 Września 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Września 2019 @Mr.Squn a co to za nowe panele ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 5 Września 2019 Grow Led ZW0173-00 200w Kolor Led: 1715 czerwony + 294 niebieski 5000 lumenów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Września 2019 zobaczymy jak się będą sprawować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 5 Września 2019 Też jestem ciekawy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 8 Września 2019 Jakiś nawóz na topy? Pamiętam kiedyś coś stosowałem od chłopaków z forum (mniejsza w to, nie będę reklamy robić) , zapewne nadal jest i to o wiele więcej możliwości ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Września 2019 @Mr.Squn od Canny bym wziął terra flores i stymulator kwitnienia Bost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 8 Września 2019 A co powiecie na Ripen.. Na Out było spoko, nie wiem jak to się przyjmie w boxie.. Poradzi ktoś coś? Tylko to chujostwo znów chemik okropny, jak nie zdąży się wypłukać w ostatniej fazie.. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Września 2019 @Mr.Squn no to zależy od Ciebie czy wolisz chemika czy nie, ale dobre płukanko może załatwić sprawę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 11 Września 2019 Będzie wbijać 7 tydzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach