mateo 968 Napisano 7 Marca Jeżeli przy toppingu robimy to z lst to nic nie zostaje w tyle wszystko jest prawie na tym samym poziomie i robi się baldachim ladny ważne żeby światło docierało równo i będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Marca @dziurawy Tak się wtrace że ty nie piszesz normalnie jak człowiek 🤣 Nie miałem nic do ciebie, poprostu pieprzyles cos ze przesadzanie spowalnia rośliny 🙂 A ja widziałem konkretny test, który mocno potwierdza skuteczność przesadzani+ różnice w objętości korzenia w doniczce , i zanegowalem twoje zdanie. Ze mnie chuj nie grower, ale dopóki nie zdasz sobie sprawy że z ciebie tez to nigdy nie będziesz w tym dobry 😉 Musisz pod uwagę brać też zdanie innych sam masz za mało roślin żeby wszystko testować, albo za krótki staż. Moje automaty były dużo większe od twoich sezonów w tym samym wieku xD I nie próbuj się przyjebac, bo uważam że mam poprostu farta. Niech ci się wiedzie, i pozdro.@Michal Jan Dla mnie też bez rewelacji 🤣 Ale niech mu rosną jak największe, niema się co spinać. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 23 Marca @dziurawy jak rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca @WymiataczMega kozak 45 dni i ani grama nawozu !!!!! 😄 😄 NIC NIC NIC jedynie cal mag co wiadome 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 23 Marca @dziurawy ja kituje od początku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 23 Marca 1 minutę temu, dziurawy napisał: @WymiataczMega kozak 45 dni i ani grama nawozu !!!!! 😄 😄 NIC NIC NIC jedynie cal mag co wiadome 🙂 Dawaj zdjęcie byku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca @WymiataczMega zalezy od ziemii ? ja dalem co musialem ? a mialem od ziomka plagron bat mix MEGA NABITA ZIEMIAA KOCURRR !!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 23 Marca @dziurawy na biobizz robię to i ziemię od nich biorę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca 37 dzien dwie maja po 55 cm i dwie po 45 cm w tamtym momencie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 23 Marca Ziemia dobra nic im nie brakuje. Na kwitnienie co będziesz dawał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca @WymiataczMega ja mam wszystko z canny ale ziemie plagron , tak bylo od poczatku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 23 Marca Przez tydzień jeszcze urosły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca @WymiataczMega kwitnienia JUZ NIE BEDZIE za kilka dni krzaki pojda albo w kosz albo ktos je z holandii przygarnie @WymiataczMega na kwitnieniu jeszcze nie sa teraz indukcja leci przez tydzien od czwartku 21.03 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 23 Marca @dziurawy aha Co inny projekt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca @WymiataczMega raczej tak bym tego nie nazwal ? po co inny projekt jak tego nie skonczylem 😞 zamykam forum kasuje wszystko i wracam do Polski , tam po cichu zaczne od nowa 45 dni zero nawozu jedynie cal mag dwie maja po 80 cm a dwie po 50 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 23 Marca @dziurawy co lipa jakaś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca @WymiataczMega Nie ma roboty w holandii na zachodzie , wjechala na ostro ekologia , nie daja zadnych nowych pozwolen na budowe , wyrzucaja ludzi bo musza trzymac swoich a ja jestem na swojej dzialalnosci , polowa moich znajomych nie ma roboty jest hujnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 23 Marca @dziurawy tak to jest na obczyźnie. Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 23 Marca To chyba w innej Holandii mieszkamy bo u mnie pracy tyle, ze sie prosza zeby laskawie przyjsc do nich pracować 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca @WymiataczMega JEBAC JEBAC RAZ NA ZAWSZE bylem w uk jestem w holandi i to bylo na tyle , i zawsze bedziesz czlowiekiem drugiej kategorii @Boczelli zalezy gdzie mieszkasz i co robisz i na jakim zatrudnieniu jestes @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach