Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 @Cedzik to inaczej mam 4 automaty czy butelka biohumusa wystarczy na cały cykl ich uprawy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 powinna wystarczyć automatom dużo zbytnio nie trzeba lać azotu bo mają krótki okres wzrostu, a składniki odżywcze pobiera przez pierwsze 3 tygodnie z ziemi oczywiście jeśli masz nową ziemię, potem na kwitnieniu kilka razy podlewasz bo pewnie będą braki w azocie i tyle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 dzięki za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 Mam bardzo ciemne liście po stosowaniu nawozu Canna Terra Vega, co może być źle, czy tak ma być ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 @Triochomy a wcześniej jakiego koloru miałeś liście ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 zielone ale nie aż tak bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 pewnie za dużo dałeś nawozu, odstaw na razie je i lej czystą wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 ok zrobię jak mówisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Sierpnia 2019 jakie są według was najlepsze nawozy, bo będę odpalał indoor i jakiś zestawik by się przydał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) jak dla mnie to Canna takich nawozów używam tego producenta Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 16 Sierpnia 2019 ja używam biohumusa, azofoski i planton k nie są co prawda to nawozy dedykowane dla ziółka ale dają radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 16 Sierpnia 2019 dla mnie nr 1 to nawozy Hesi jakoś dobre efekty po nich miałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 16 Sierpnia 2019 dużo jest markowych nawozów dobrych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 a co myślicie o firmie bac która produkuje nawozy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 może być dobra firma rolnicy ją chwalą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 taką mam sprawę jak zwiększę kilkukrotnie dawkę nawozów na kwitnienie to topy bardziej spuchną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 to może dojść do przenawożenia roślin nawet do zgonu jak dasz duże dawki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 bo czytałem że ludzie dawali duże dawki i wszystko było ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 @Dekiel jeśli dasz duże dawki może ale nie musi dojść do przenawożenia, zależy ile roślina ma w sobie składników odżywczych, lepiej stosować się do dawek zalecanych przez producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Sierpnia 2019 co jest lepsze dolomit czy jakiś inny nawóz na utrzymanie prawidłowego ph podłoża ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach