zielony 2 Napisano 16 Sierpnia 2019 mam nawóz firmy Plargon od ziomka czy to dobra firma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 jedna z czołowych firm, nawóz jest na kwitnienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 16 Sierpnia 2019 tak na kwitnienie mam go zamiar użyć na moich roślinkach tylko jak z dawkowaniem czy mogę większe dawki dać niż producent zaleca ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 jeśli nie nawoziłeś swoich roślinek to możesz dać większe dawki nic się nie powinno stać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 16 Sierpnia 2019 właśnie jeszcze nie były nawożone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 no to na legalu możesz dać dwu-trzy krotną dawkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 16 Sierpnia 2019 mam zamiar stosować jeszcze ripen bo słyszałem że puchną po tym topy co o nim sądzisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 nie stosowałem więc nie wiem, ale słyszałem że dobre efekty daje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 16 Sierpnia 2019 ja przetestuje i zdam relację jak to działa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 tylko na oucie może być zaburzony trochę obraz sytuacji bo jak podlejesz Ripenem i będzie padać to mija się to trochę z celem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 16 Sierpnia 2019 w sumie fakt, ale zaryzykuje może będzie akurat dobra pogoda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 pod koniec sezonu przeważnie się psuje pogoda no ale szanse jakieś są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 potrzebuję nawozu na trzy automaty canna terra vega 500ml starczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 jak na trzy automaty to starczy spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 16 Sierpnia 2019 na dniach będę miał nawóz Canna Terra Vega jak go stosować, na roślince AK-47 AF ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 według zaleceń producenta stosuje się przeważnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 16 Sierpnia 2019 a niektórzy dają większe dawki z tego co czytałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 jak są jakieś niedobory i wiesz że brakuje np. azotu to możesz dać dwukrotnie większą dawkę albo i lepiej i roślinka wchłonie go a jak nie masz niedoborów to lepiej trzymać się dawek ustalonych przez producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 16 Sierpnia 2019 a chciałem się jeszcze zapytać czy taki nawóz będzie dobry dla automata ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 nie ma to znaczenia czy zwykła roślina czy automat, będzie dobry ten nawóz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach