lodzio 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 a nawozy na kwitnienie można lać do końca uprawy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 można tylko możesz smak ziółka sobie nieco popsuć, ale i na to są sposoby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 to jak nie zepsuć smaku zioła nawozami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 zrób flushing gleby przed ścinką @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 a jak to zrobić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 tutaj masz napisane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) a słyszałem o Ripenie że on na koniec jak się go zastosuje to puchną topy dobrze ale smak psuje, to można zastosować to płukanie gleby również po Ripenie ? Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez lodzio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 tak, często się robi właśnie po Ripenie płukanie gleby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 czyli nawozy można walić a wystarczy płukanie i nie będzie ich czuć w smaku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 tak dokładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 o to bardzo dobrze bo dla mnie liczy się jakość palonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) tak naprawdę większość osób nie wyczuwa nawozów bez robionego flusha, trzeba być koneserem aby je wyczuć ? Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) czytałem trochę o stymulatorze Asahi SL czy on zwiększa plony? warto w niego zainwestować ? Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Dekiel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 moim zdaniem tak miałem Asahi SL @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 a co on daje ten stymulator ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 ja jak przenawoziłem swoje roślinki młode azotem to po spryskaniu szybko odżyły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 a po tym specyfiku krzaki rosną większe ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 jak ja pryskałem to liście się podnosiły fajnie do góry przez co było widać że rosną do góry nieźle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 o to muszę ten specyfik wypróbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 16 Sierpnia 2019 mam duże rośliny na oucie znaczy jedna duża czy mogę jej dać podwójną dawkę PK 13/14 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach