Szym 866 Napisano 26 Lipca 2020 (edytowane) @Justyska22 twoja decyzja, możesz je do gleby wsadzić Edytowane 26 Lipca 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 15 Kwietnia 2022 aktualnie korzystam z biobizz trypack + cal mag i PK 13/14 z Canna, zapewne jeszcze trochę na tym pociągne bo sporo tego mam, ale nie chcę się ograniczać do jednej marki i w przyszłości chciałbym sobie potestować też inne firmy, jakie zestawy polecacie ? Będę wdzięczny gdyby ktoś zapodał cały pakiet tak, żeby poprowadzić uprawę od początku do końca 😄 Przewija się tyle marek, różnych kombinacji, że ciężko samemu stwierdzić, a nie znam się na tyle, żeby samemu stworzyć jakiś zestaw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 24 Maja 2022 Jak długo dawaliscie ukorzenniacz ? Osobiście dawałem 2 tyg plagron power roots i Teraz chce zdawać plagron terra grow. Za każdym razem kiedy będę podlewać daje goz woda czy np. 1x tydzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Maja 2022 7 godzin temu, Franek123 napisał: Jak długo dawaliscie ukorzenniacz ? różnie 7 godzin temu, Franek123 napisał: Za każdym razem kiedy będę podlewać daje goz woda czy np. 1x tydzień? powinno się dawać wtedy kiedy roślina tego potrzebuje, z czasem można wyczuć, jak podawać nawóz to co drugie trzecie podlanie ale to jak piszę zależy od zapotrzebowania rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 24 Maja 2022 @Kibic A powiedz mogę mieszać plagron terra grow z advanced nutrents ph Perfect micro i podlewać razem? Ja osobiście nie widzę przeciwwskazań sprawdzałem czy czasem azot się nie dubluje ale wolę zapytać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Maja 2022 24 minuty temu, Franek123 napisał: advanced nutrents ph Perfect micro i podlewać razem? sprawdź jakie ma składniki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach