Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 oj puchną puchną to bardzo dobra marka nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Sierpnia 2019 miałem je i byłem zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Sierpnia 2019 Czy nawóz do roślin zielonych z ogrodniczego będzie nadawał się do zioła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 @Kibic a na co ci on jest potrzebny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Sierpnia 2019 na wzrost jest mi potrzebny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 sprawdź skład jakim ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Sierpnia 2019 a co powinien zawierać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 w większości azot żeby dominował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Sierpnia 2019 ok dzięki za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 chciałem się zapytać o jakiś nawóz w granulacie bo na następny sezon chcę przygotować ziemię jakie zastosować nawozy do ziemi spotowej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 @Dekiel ja bym azofoske zastosował i obowiązkowo dolomit @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 16 Sierpnia 2019 można też Polifoske to to w sumie podobne do Azofoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 dobra to tak zrobię jak piszesz Wiesiu, tylko jak to zrobić przed zimą czy po zimie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 ja bym to zrobił po zimie tak z miesiąc przed sadzeniem sypnął dolomitu azofoski przekopał ziemie i było by myślę że ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 dzięki za dobrą radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 16 Sierpnia 2019 jaki nawóz zastosować kiedy roślina kwitnie ? jakich składników potrzebuje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 najbardziej potasu i fosforu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 16 Sierpnia 2019 czyli PK 13/14 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 roślina jak kwitnie też potrzebuję trochę azotu więc warto go uzupełniać jakimś nawozem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach