Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 ja używam dolomitu i jest wszystko ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 są różne preparaty na poprawę ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Sierpnia 2019 a jak używam różnych nawozów mieszam je ze sobą z wodą to ph może być nie odpowiednie do podlewania roślin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 oczywiście, dla tego są preparaty odpowiednie które regulują ph roztworu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 albo dolomitu można sypać do butelki i jest git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 16 Sierpnia 2019 ja zawsze dodaje dolomitu do butelki już tak z przyzwyczajenia i jest wszystko ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 16 Sierpnia 2019 a tak z innej beczki dodałem 4 razy większą dawkę biohumusu niż zaleca producent, przez pomyłkę stać się coś może roślina ma 4 tygodnie automat white widow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 biohumus nie jest mocnym nawozem więc nic nie powinno się stać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 jak byś dodał nawóz canny to może trzeba by się było bać ale biohumus to nawóz organiczny nie jest jakiś mocny myślę że spokojnie nic się nie stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 16 Sierpnia 2019 trochę się uspokoiłem zobaczymy jakie oznaki są za dużej dawki azotu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 ciemne liście następnie końcówki popalone może dojść do całkowitego spalenia rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 16 Sierpnia 2019 liście mam na razie dobre więc powinno być wszystko ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 mam kilka rodzajów nawozów na kwitnienie mogę je zmieszać razem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Sierpnia 2019 możesz spokojnie zmieszać nic się nie stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 tylko ja bym dał dawki mniejsze gdzieś po połowie dawki z każdego nawozu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 dobra tak zrobię Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 a jakich marek masz nawozy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 16 Sierpnia 2019 Plagron, Canna, Hesi jeszcze z tamtego roku mi pozostało trochę więc planuje je wykorzystać żeby się nie zmarnowały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 no i prawidłowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 16 Sierpnia 2019 czy nawozy firmy Atami są dobre ? topki puchną po nich ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach