Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 płukanie po nawozach dobra sprawa dla tych co są prawdziwymi koneserami ziółka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 Jest taka sprawa jakie nawozy potrzeba na wzrost konopi co musi zawierać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 @Triochomy podstawowy składnik to azot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 @Triochomy oczywiście najważniejszy to azot ale dobrze by było aby coś jeszcze w nim siedziało jakieś mikroelementy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 to co mogę w ogrodniczym wziąć? jaki nawóz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 Azofoska była by dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 16 Sierpnia 2019 akurat w markecie widziałem azofoskę więc się weźmie ją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skoczek 1 Napisano 16 Sierpnia 2019 Ciekawi mnie taka sytuacja jak to jest z tym na outdoorze, podlewamy roślinę a za jakiś czas zacznie padać i co z tym nawozem się dzieje w glebie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 zostaje wypłukany przez deszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skoczek 1 Napisano 16 Sierpnia 2019 wszystko zostaje wypłukane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 zależy jak intensywny był deszcz przeważnie jakaś część nawozu się wchłonie a jakąś część wymyje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 16 Sierpnia 2019 wtedy dobrze sprawdzają się nawozy sypkie np. w granulacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 zgadza się lecz też takie nawozy mają swoje plusy i minusy, minusem dużym jest to że gdy musimy szybko uzupełnić składniki odżywcze to czekać trzeba na deszcz w przypadku nawozów płynnych od razu podlewamy i gotowe roślina sobie wchłonie substancje odżywcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 16 Sierpnia 2019 chciałem się zapytać czy nawozy mogą wymusić kwitnienie na roślinie? jeśli nie kwitnie na oucie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 16 Sierpnia 2019 nie, tutaj za to odpowiedzialne są geny nawozami nie wymusi się kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 wymusić się nie wymusi ale trochę przyspieszyć już tak, bo roślina ma wszystkie potrzebne składniki i rośnie wtedy bardzo dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 16 Sierpnia 2019 bo słyszałem taką opinię że lejąc nawozy na kwitnienie można spowodować że roślina zacznie kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Sierpnia 2019 to zwykłe mity są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 16 Sierpnia 2019 tak podejrzewałem, dzięki za rozwianie moich wątpliwości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 16 Sierpnia 2019 mimo lania nawozów roślina mi nie doszła do końca było to w tamtym sezonie, możliwe to jest? słaby nawóz był czy co ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach