Armando 1 Napisano 13 Stycznia Witam wszystkich forumowiczów doświadczony oraz amatorzy mam do was sprawę które chciałbym poznać waszą opinię odnośnie lampy,ziemi,boxa oraz automaty Pierwsza sprawa to lampe chodzi: o VIPARSPECTRA Pro P2000 i którzy posiadają tego lampę chciałem poznać opinię tego sprzętu jak ona sprawuję czy ma duże plusy i jakie ma minusy oraz czy da radę na powierzchni 80x80x200 Druga sprawa to ziemia odnośnie o Plagrona Bat-mix i Royal mix którzy uprawiali tego ziemi czy byli zadowoleni czy faktycznie zaspokoi roślinę aż 6 tygodni jak producent podaje ? czy było konieczne karmić np 3 lub 4 tygodni? Trzecia sprawa to nasiona bo mam dylemat jakie automaty poleca się od Barney Farm jeśli chodzi o wymagania co do automatu to chciałem żeby był krótszy czas uprawy tak mniej więcej 2 miesiące i jeśli chodzi o plon to tak średnio od 70 do 150g na jedno roślinę żeby wyprodukowała. Czwarta sprawa to odnośnie o powierzchni boxa 80x80x200 ile optymalnie można posadzić automaty oraz ile litrów donic dać tego namiotu żeby finalnie wyszło dobre od 100 do 300 g ?(oczywiście biorąc pod uwagę jak zapewnie jej dobrej warunki upraw) I to wszystko co mam odnośnie pytań do was i będę wdzięczny jeśli dostanę od was konkretne odpowiedzi na moje nurtujące pytania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 13 Stycznia @Armando Odnośnie lampy bez problemu ogarnie taką powierzchnię i z tego co podaje producent to całkiem spoko sprzęt z full spectrum i na diodach Samsunga także za tą cenę jest ok 👌 Resztą to już doświadczeni growerzy 💪☘️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armando 1 Napisano 14 Stycznia @Resio666 No tak to fakt że jest to spoko sprzętem z full spectrum i na diodach Samsunga za przystępną cenę a mimo chciałem jeszcze uzyskać więcej informacji o tej lampy czy byli zadowoleni z tej lampy czy potrafiła wyrwać więcej g na 1 wata bo nie mogłem więcej uzyskać informacji nawet opinii tego lapmy a na stronie producenta każdy może cuda napisać a w praktyce może okazać że jest słaba albo niewystarczająca do nawet średni powierzchni boxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 14 Stycznia @Armando trudno będzie ściągać powyżej 70 z automatu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armando 1 Napisano 14 Stycznia (edytowane) @WymiataczMega Skąd taka myśl ? Edytowane 14 Stycznia przez Armando @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 14 Stycznia @WymiataczMega Z Auto to i nawet 600 ściągają ale to już wyższa szkoła jazdy 😝 @Armando Rzczej będzie ciężko dorwać opinię bo to lampa no raczej mało znana i wątpię że ktoś ją tu posiada... ale na pewno będziesz zadowolony A jak już chcesz opini to Raczej musisz szukać coś z Mars Hydro,Spider, Lumatek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 14 Stycznia Sorry mordy wjebałem "nie". Teraz edytować nie mogę 🤦 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 14 Stycznia Oczywiście przy odpowiednich treningach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armando 1 Napisano 14 Stycznia @WymiataczMega Dlatego pytam ,, skąd taka myśl ,, ale nic się nie stało luzik arbuzik @Resio666 właśnie patrzyłem na mars hydro czy spider lub jungle tak czy siak i tak zdecydowałem na viparspectra pro 2000 ponieważ dobra cena jak na taką średni półkę , regulacja mocy oraz dobra dioda Samsunga i właśnie go mam zamiar przetestować sprzęt na uprawę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach