Alfonsik21 0 Napisano 10 Stycznia Potrzebuje zasiać jakieś rośliny maskujące na spota które bedą wstanie zamaskować mojego spota na tegorocznego outdoora i nie mam pomysłu co to mogą być za rośliny najlepiej chwasty bo słyszałem że szybko rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 10 Stycznia Wątpię żeby jakakolwiek rosila rosła tak szybko i wysoko żeby zamaskować temat...chyba że posadzisz je tam rok wcześniej.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia @Alfonsik21 proponuje barszcz Sosnowskiego ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 10 Stycznia (edytowane) @Alfonsik21 nasiona chwastów rozsypać Edytowane 10 Stycznia przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Stycznia @Alfonsik21 swego czasu gdzieś tu też podobny post wstawiałem i to chyba w tamtym sezonie więc odszukaj temat bo tam był jakiś chwast polecany co jest szybki i wysoki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach