Kostrzewskiii 0 Napisano 4 Stycznia Witam mam problem z dziwnymi wypaleniami jak by na liściach końcówki liści też są popalone ale nie każdy liść ma takie opalenia Może być to od lampy czy może złe ph jest podawany roślinom Rośnie normalnie nie ma żadnych problemów mam dwie lampy które mają razem około 290 w poboru i trzymam je od wierzchołka około 45 cm jedna ma 235 w i wali już na max a druga około 60w na 80% Rosliny w kokosie są dostają co 2 podlanie odżywki około 80% tego co podaje producent @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 4 Stycznia @Kostrzewskiii calmag możesz podać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kostrzewskiii 0 Napisano 4 Stycznia Leje cal mag z biobuzz 1ml na 1l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 4 Stycznia Wydaje się na niedobór Wapnia ( właśnie brak objawia się na starszych liściach ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kostrzewskiii 0 Napisano 4 Stycznia @Resio666 A co lac na niedobór wapnia @Kostrzewskiii może złe pH gleby mam leje tak około 5.8 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 4 Stycznia Cal-mag zwiększ może dawkę do 1.5 ml i obserwacja 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kostrzewskiii 0 Napisano 4 Stycznia @Resio666 oki będę walczył dzięki wielki 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach