Skocz do zawartości
timon1987

box mauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . plan jest w czymś takim boxa zrobić i zakopać ... na księżycu oczywiście  czy ktoś coś takiego czarował?? 😜

mauzzzzzeros.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mauzer pod łóżkiem? dobre  chyba srednio lol.. robia boxy  w łóżku np sypialnianym  😜.. w supie od akwarium morskiego heheh .. na drzewach.. ziom  wazne sa efekty  a ludzie mają pomysły szalone... sam sie smieje no ale co jak działa to co zrobic niech działa...nie kazdy moze miec boxa hehe ... a zamrazarka taka sklepowa na lody hehehe 250 hps 😄  i tez sie da ... a beczka spuszczona w studni ...lol szalone sa pomysły   .... ja bym wkopał  mauzera dlatego tez pytam :D:D a co 😜  lumatek 300  i jakies f1 hybrydy...     poprostu jestem ciekawy czy to wyjdzie i  ???? 😜 dlatego tez pytam czy ma to sens bo napewno ktos cos takiego testował albo i nie  😜   sa aparaci ale czasem cos takiego pyknie  sredio madrego by sie moglo wydawac ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@timon1987 walka z wilgotnością i grzybem itd....wydaje mi się bez sensu, zakopiesz, przyjdą deszcze i zaleje w chuj wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@timon1987 To sorki ostatnio ktoś mi pisał PW że chce taki baniak ujebac i wsadzić pod łóżko 🙆🙆🙆 myślałem że śnie ale kurwa nie 🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@timon1987 Jak chcesz całą elektrykę wyciąg, wentylator wtlaczający, mieszający, lampę,osuszacz czy nawilżacz zakopać w ziemi...jak będziesz miał do tego dostęp? Jak będziesz podlewał, sprawdzał czy wszystko ok z roślinami,szkodniki i inne kurwiszony....nie ma szans na powodzenie najmniejszych 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nichuja to nie wyjdzie xd myślałem że już wszystko widziałem heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie deko przykryte zamaskowane 😉 które można do góry sobie dźwignąć haha no na czymś sprytnym 😉 kamera ( projekt zdalny ) więcej wyobraźni... . 😉 a ja wiem że da się 🙂 fajne gadżety są  😉IMG20240109002151.thumb.jpg.fa1a5ec868edc13719a5c4dfede06216.jpg

Co jej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

W styropianie gość trzyma krzaka xd 

Zle warunki,głodna,przypalona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi