timon1987 5 Napisano 4 Stycznia Witam . plan jest w czymś takim boxa zrobić i zakopać ... na księżycu oczywiście czy ktoś coś takiego czarował?? 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Stycznia @timon1987 chcesz to wkopać w ziemie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Stycznia O kurde, tego się nie spodziewałem xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 4 Stycznia @timon1987 To nie ty ziomek co chciałeś tego mauzera trzymać pod łóżkiem? 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timon1987 5 Napisano 4 Stycznia mauzer pod łóżkiem? dobre chyba srednio lol.. robia boxy w łóżku np sypialnianym 😜.. w supie od akwarium morskiego heheh .. na drzewach.. ziom wazne sa efekty a ludzie mają pomysły szalone... sam sie smieje no ale co jak działa to co zrobic niech działa...nie kazdy moze miec boxa hehe ... a zamrazarka taka sklepowa na lody hehehe 250 hps 😄 i tez sie da ... a beczka spuszczona w studni ...lol szalone sa pomysły .... ja bym wkopał mauzera dlatego tez pytam :D:D a co 😜 lumatek 300 i jakies f1 hybrydy... poprostu jestem ciekawy czy to wyjdzie i ???? 😜 dlatego tez pytam czy ma to sens bo napewno ktos cos takiego testował albo i nie 😜 sa aparaci ale czasem cos takiego pyknie sredio madrego by sie moglo wydawac .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Stycznia @timon1987 walka z wilgotnością i grzybem itd....wydaje mi się bez sensu, zakopiesz, przyjdą deszcze i zaleje w chuj wszystko... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 5 Stycznia @timon1987 To sorki ostatnio ktoś mi pisał PW że chce taki baniak ujebac i wsadzić pod łóżko 🙆🙆🙆 myślałem że śnie ale kurwa nie 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 5 Stycznia Postawić gdzieś to jeszcze, ale zakopać to nieeee. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timon1987 5 Napisano 6 Stycznia ale on bd szczelny... wilgotnosc sie ogarnie rury bd wystawac troszku ponad ziemie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 6 Stycznia @timon1987 Jak chcesz całą elektrykę wyciąg, wentylator wtlaczający, mieszający, lampę,osuszacz czy nawilżacz zakopać w ziemi...jak będziesz miał do tego dostęp? Jak będziesz podlewał, sprawdzał czy wszystko ok z roślinami,szkodniki i inne kurwiszony....nie ma szans na powodzenie najmniejszych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Stycznia Nichuja to nie wyjdzie xd myślałem że już wszystko widziałem heheh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timon1987 5 Napisano 9 Stycznia Normalnie deko przykryte zamaskowane 😉 które można do góry sobie dźwignąć haha no na czymś sprytnym 😉 kamera ( projekt zdalny ) więcej wyobraźni... . 😉 a ja wiem że da się 🙂 fajne gadżety są 😉 Co jej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia W styropianie gość trzyma krzaka xd Zle warunki,głodna,przypalona? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timon1987 5 Napisano 9 Stycznia glodna pk dostala mi sie wydajje ze malo miejsca do tego ph troche szALEJE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia @timon1987 ile to już rośnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timon1987 5 Napisano 13 Stycznia 2 miechy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach