Mateusz123456 0 Napisano 1 Stycznia Czemu listki tak żółkną i się zwijają i opadają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 2 Stycznia @Mateusz123456 roślina ma za mokro Źle wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz123456 0 Napisano 2 Stycznia @WymiataczMega nie podlewam jej wcale dużo codziennie wieczorem po malych ilosciach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Stycznia @Mateusz123456 wygląda średnio, jaką masz lampę,wysokość,wilgotnosc itd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Stycznia Co to za ziemia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz123456 0 Napisano 2 Stycznia @vego1989 mam dwie żarówki 2500 lm na jedną rosline wyokośc to 80 i 140 wilgotność 45% i 25C @mateo teraz siedzi w canna terra profesional @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Stycznia Spr nie podlewać roślina nie ma za bardzo rozwiniętych korzeni na początku i jak podlewasz cały czas to ma ciągle mokro a powinna mieć wilgotno rzeźby szukała wody przez co korzenie się rozwijają jeszcze poczekaj na odp bardziej doświadczonych 25 wilgotność to za mało fajnie jak by miały od 50 do 70 I celował bym w wyższa granice @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 2 Stycznia @Mateusz123456 @mateo Nie za szybko do ziemi tak nabitej nawozami ? nie popali je ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Stycznia (edytowane) Zależy od odmiany jedne przeżyją inne nie to już ciężko ocenić ja zawsze w light zawsze na początku a przy 3 przesadzeniu dopiero do mocniejszej dla tego ja nie miałem problemu takiego i jeżeli to faktycznie nawóz to już chociaż tym aspektem nie musiałem się przyjmować i myślał bym o czym innymi np o przelaniu ale jeszcze 3 część wilgotność jest za niska Edytowane 2 Stycznia przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach