joahim99 8 Napisano 30 Stycznia (edytowane) @Prepers nie ma sensu tak meczyc AF, zaraz zaczna kwitnac I beda z nich karly @cejerowski21 a to nie sa uszkodzenia mechaniczne? Edytowane 30 Stycznia przez joahim99 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Stycznia (edytowane) Dobrze już było by je puścić i wyciągnąć troszkę światłem będą dłuzsze to delikatnie tylko rozginac, już masz kilka szczytów na auto wystarczy to nie są sezony Edytowane 30 Stycznia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 30 Stycznia @mateo nie będę ich odpinał ale już nie doginam ani nic @joahim99 sa ale ja ich nie spowodowałem więc to jakieś insekt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 1 Lutego (edytowane) Dzień 28 wegetacji Podlewam obie po 1000ml wody+ mikoryza pH 6,3 Jack LSD Edytowane 1 Lutego przez cejerowski21 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 1 Lutego (edytowane) Znalazłem znowu jedno chujostwo jakby muszka owocowka Edytowane 1 Lutego przez cejerowski21 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 1 Lutego @cejerowski21 do muszek owocowek ziemiorki sa podobne, ale by ci raczej tak planta nie ojebaly 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 1 Lutego @cejerowski21 Pokaż skurwiela zaraz go leszcza obadamy 🙂 chyba że już go rozjebałeś 😄 ładnie wyglądają zdrowiutkie kolorek książkowy 💪✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 2 Lutego Dzień 28 wegetacji Jack LSD zbierają się do flo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 4 Lutego (edytowane) Dzień 30 wegetacji Nadają się jeszcze do odginania przy podlaniu to zrobie Edytowane 4 Lutego przez cejerowski21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 5 Lutego @cejerowski21 przez takie doginania dzisiaj mam duzo pestek z automatu... Zameczysz je w koncu😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 5 Lutego @moonka w takim razie nie odsłaniać nawet u lsd niczego? Delikatne odsłonięcie niejszych szczytów nie powinno zaszkodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 5 Lutego @cejerowski21 3 te same pestki. Ta po prawej jak widac byla meczona i mialem z niej ze 30 pestek😅 a wlasciwie mam do dzisiaj. Dwie pozostale czyste. Oczywiscie automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 5 Lutego Automaty są strasznie delikutaśne✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 5 Lutego Dzień 31 wegetacji Roślinki rosną pięknie, dostają po 1250ml wody + mikoryza + po 2ml top max pH 6,1-6,3. Kolorki podręcznikowe podniosie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 5 Lutego Nie za wczesnie na Top max? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 5 Lutego (edytowane) Nie Edytowane 5 Lutego przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 5 Lutego @cejerowski21 top max podaje sie na od okolo drugiego tygodnia kwitnienia. Chyba jednak troche za wczesnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 6 Lutego Nie zaszkodzi im @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 9 Lutego Dzien 35 wegetacji dzień 1 flo Roślinki puściły pre flowery więc zaczynają kwietnienie super bo urósły uz dosyc spore Podlewam je po 1,25L wody 6,3ph 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 10 Lutego Dzień 36 /2 dzień flo Włączam wentylator z filtrem 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach