Tester 1,407 Napisano 10 Lutego 2019 (edytowane) Nie wiesz kiedy ścinać swoje rośliny?, chcesz się dowiedzieć ile potrzebują jeszcze czasu? to pytaj Edytowane 10 Lutego 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 2 Sierpnia 2019 Moje roślinki mają brązowe włoski w większości na topach czy mogę je już ścinać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 2 Sierpnia 2019 @Wiesiu tak możesz jak mają w większości brązowe włoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hazardzista 1 Napisano 10 Września 2019 A moje tak wyglądają .brązowych włosków trochę mało lepiej poczekać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Września 2019 @Hazardzista no mógłbyś poczekać najlepiej triochomy jak byś miał czym sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hazardzista 1 Napisano 10 Września 2019 Wybacz ale nie mam pojęcia o czy piszesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Września 2019 @Hazardzista 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 10 Września 2019 Obejrzyj triochomy pod lupa/mikroskopem, tak taprawde tylko taki test jest miarodajny. Wyszukaj na allegro "Lupa Jubilerska Mikroskop Kieszonkowy", koszt okolo 10zl. bierzy minimum x60. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 9 Grudnia 2019 Witam ponownie. Jak myślicie można już ja ścinać? To mleczne czy przezroczyste ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Grudnia 2019 @ChinQuan bardziej mleczne przechodzące w bursztyn niektóre na drugiej fotce, raczej można zależy jaką banie preferujesz urwij i stestuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Grudnia 2019 Tez bym najpierw sampelka skosztowal. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 9 Grudnia 2019 No właśnie nie mam zbytnio czasu na sampla. Dodaje zdjecia sprzed chwili. Czyli to mleczne już? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Grudnia 2019 @ChinQuan niby tak niektóre bursztynowe lekko się robią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 10 Grudnia 2019 Z racji tego ze nie lubie muzgojebow, a bursztyny juz widac i to nie malo, ta juz bym kosil. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magellan 0 Napisano 27 Września 2020 Koledzy czy to już? Pierwsza uprawa, dużo błędów, pół outdoor na podwórku, przez brak pogody pół indoor i już ciśnienie na zbiory coraz większe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Września 2020 @Magellan zależy czy faza cię zadowala, ja bym potrzymał jeszcze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Kwietnia 2021 krzaczek nadaje sie juz do scinki ?? roslinka to tatanka pure. fotki są 10x @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Kwietnia 2021 @LiitlebigWeed klepać będą klepać, nie widać trichomów jakie są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Kwietnia 2021 to najwieksze powiekszenie jakie udało mi sie zrobić telefonem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 11 Kwietnia 2021 Ona jeszcze dochodzi puszcza włosy białe 2 tyg minimum 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach